Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Ziarnica ? Czy wmawianie ...
Komentujesz wpis użytkownika
Zaniepokojona !
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 11:08, dnia 2011-10-11 Zaniepokojona ! napisał(-a): > > O 12:50, dnia 2011-10-11 Kaśku napisał(-a): > > Szczerze mówiąc to z tego postu nigdzie nie wynika ze to nie była ziarnica.....tu na forum nie ma lekarzy, a to ze Baldi napisał dziewczynie żeby przestała pić alkohol to tak naprawdę nie wiemy co się działo dalej....Z całym szacunkiem, ale lekarzem nie jest. > > Poza tym tamta osoba miała powiększone węzły od lat a to najczęściej wiąże się z niegdyś przebytymi infekcjami, a nie ziarnicą. > > > > Bynajmniej na razie nie macie co panikować z tą ziarnicą, ale na pewno nie zaszkodziłoby zrobić USG tej zmiany przy obojczyku > > > > życzę dużo zdrówka, > > Kaia > Dziękuję, właśnie dzwoniła do mnie Mama że była u rodzinnego i pilnie kazał się jej zgłosić do ortopedy ponieważ jest to jakieś zapalenie stawu i że już powinna była dawno to zrobić jak ją bolało ... (w sumie bark czy też ramię boli ją od jakiegoś czasu) w tym tyg. wybierzemy się do tego ortopedy. Czyli wiadomo skąd ta "kulka" > Tylko martwi mnie ten ból w czasie picia alkoholu (jejku to brzmi jakby była alkoholiczką :D ) > Mama miała- ma problemy z żołądkiem i ciekawi mnie czy to jej promieniuje od żołądka ... bo wiem że bark boli od dwunastnicy, żołądka ... > I jak wypije to podrażnia alkoholem dwunastnicę a ta promieniuje do barku ... dziwna teoria ale lepsza ta niż żadna ...
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź