Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

ziarnica - pytania

Autor: hunt • 13.05.2004 07:16 • 23 odpowiedzi

dzidka

03.07.2004 20:52

Odpowiedz

2004-06-28 11:19... małgo napisał(a):

2004-06-27 23:15... Dzidka napisał(a):

2004-05-13 21:41... małgo napisał(a):

.A pozatym mam totalną rakofobię i ciągle cos sobie wynajduję, własnie znalazłam u siebie jakąs zmiane na głowie i znow sie nakręcam...

Pozdrawiam! Droga Małgo! Mój lekarz nazywa to kancerofobią, tak więc jak melduję się u niego, to od progu mówię; "idzie kancerofobia"! Z każdą zmianą, którą u siebie zauważam idę do niego. Nie ma w tym nic nadzwyczajnego, ponieważ każde z nas w szpitalach napatrzyło się na różne odmiany nowotworów, a wyobraźnia pracuje. W szpitalu miałam koleżankę, która miała IIA, rokowania dobre. Jesteśmy w kontakcie. Samopoczucie dobre i autosugestia: jestem już zdrowa! Na ra.

galgan

16.07.2004 12:56

Odpowiedz

2004-07-02 00:32... georgina z poznania napisał(a):

2004-05-13 09:16... hunt napisał(a):

A więc zastanawia mnie w jakim czasie rozwija sie choroba i jak szybko postepuje czy są to lata miesiące tygodnie?Czy stadia zaawansowania zalezą od czasu w jakim nosi sie w sobie chorobę i jaki to mniej wiecej czas dla 4 stadium

zeby "zapracowac" sobie na IV stadium, trzeba z tym chodzic okolo 12-15 lat.

to jakas bzdura u mnie IV stopien wyklul sie przez jakies najwyzej 2 lata

georgina z poznania

17.07.2004 20:42

Odpowiedz

zeby "zapracowac" sobie na IV stadium, trzeba z tym chodzic okolo 12-15 lat.

to jakas bzdura u mnie IV stopien wyklul sie przez jakies najwyzej 2 lata

witam!

zakładam, że orzeczenie o czasie rozwoju choroby wydali lekarze i że, w związku z tym, jest to opinia autorytatywna i wiążąca (mniej więcej). nie jest moim celem licytowanie się na forum, kto ma rację - napisałam to, czego dowiedziałam się od "swojego" profesora. poza tym napisałam krótkie sprostowanie-uzupełnienie, ale z agresywnego komentarza wynika, że mój post został zignorowany, albo też po prostu treść się nnie spodobała Czytającemu.

niniejszym więc proszę Administartora :-)o usunięcie tych moich dwóch postów , skoro - wedle komentarzy - zawierają nieprawdziwe informacje.

dzidka

24.07.2004 18:58

Odpowiedz

2004-06-30 21:40... karola

chodzi mi o samopoczucie i skutki uboczne radioterapii

Jeśli chodzi o skutki uboczne, to u mnie wystąpiły zmiany skórne w miejscach naświetlanych i ogromne zmęczenie. Naświetlania miałam w styczniu a zmęczenie utrzymuje się nadal. Czy to normalne?