Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Prośba o interpretację USG przed zabiegiem
Komentujesz wpis użytkownika
Ultra
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 18:50, dnia 2011-08-17 Ultra napisał(-a): > > O 20:36, dnia 2011-08-17 Aga71 napisał(-a): > > > > > A Ty jak się czujesz? > > > Pozdrawiam! > > > > Hm, w chwili obecnej 7 tygodni po przeszczepie- słabo po toksycznym leczeniu. Właściwie 1,5 roku chemii z 2 miesięczną przerwą jestem zmęczona walką i psychicznie i fizycznie. Starałam sie trzymać dzielnie cały czas. Nawet pewien prof. na konsultacji powiedział, że być może moje kłopoty wynikają z tego, że jestem za twarda i nie rozczulam się nad sobą. Cholera rozczuliłam się przed nim, bo wtedy myślałam, że ciężko będzie mnie uratować. On osobiście nie bardzo wiedział co mi powiedzieć po tym jak obejrzał moje papiery. Musiałam sama podejmować ciężkie decyzje, zmianę ośrodka leczenia. Nie żałuję tego. trafiłam na niesamowity zespół lekarski, który uratował mi życie. Lekarze dali i sobie i mnie szansę. udało się, przynajmniej na dzień dzisiejszy. PET pokaże wszystko, ale tk jest obiecujące, więć tym razem wierzę, że mam już to za sobą. > > Pisz co u Ciebie. Trzymam kciuki za pomyślne wieści. > W życiu są takie momenty, że dobrze jest się rozczulić, wypłakać to daje ulgę-nie jesteśmy cyborgami przecież;) gdzieś musi być ujście tych emocji.Tylko potem z nowymi siłami trzeba pozbierać się i znowu walczyć. > Jesteś bardzo dzielna! Wierzę, że wygrałaś:) nie ma innej opcji!
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź