Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: mam badania i chyba oszaleje bo nie weim co teraz/...
Komentujesz wpis użytkownika
marta
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 08:04, dnia 2011-08-03 marta napisał(-a): > > O 11:40, dnia 2011-08-02 mikee80 napisał(-a): > > gdzieś kiedyś przeczytałem tylko niepamietam gdzie ,że łatwiej trafić szóstke w totka niż mieć jednoczesnie hashimoto i ziarnice. wyczytalem tez ostanio na jakims chloniakowym forum cos co mnie troche zdołowało, gdyz mam powiekszone wezł nadobojczykowe. było tam napisane ze w wiekszości przypadkow pow. w. nadobojczykowych jest zwiazane z czymś groźnym ;/ > no nie wiem co do tego biedna Hela miała tez hashimoto. > ja sie zdecydowałam ze musze isc zobaczyc onkologa słuchajcie ten moj wezel mimo ze na usg ma prawidłowa strukture i nie jest tym najwiekszym jest twardy jak ususzone ziarno grochu. moze powodem jest to ze go naciskam caly czas nie wiem, ale ja musze to sprawdzic. pozatym tak sie zastanawiala nad cała ta sytuacja. rok temu bolala mnie sledziona przez okres ok 2 miesiecy ( wtedy nie maialm zadnych wyczuwalnych wezlow chlonnych- przynajmniej nic mi otym nie wiadomo). lekarka w angli powiedziala ze to jelito wrazliwe. poltora roku temu bolal mnie brzuch a potem dostałam bialej paskudnie swedzacej wysypki na calym ciele lekarz przyznal ze on sam nie wie co to i powiedzial ze zniknie po 6 tyg i tak sie stało od ponad roku bardzo mnie bola kości w stopach fakt faktem ze mam duza nadwage bo na 160 wzrostu mam 108 kilo jestem poprostu gruba i mam ostrogi ale bola mnie nie tylko piety ale tez palce. hmmm moze przesadzam byc moze...nawet teraz matka ktora przechodziła obok mnie zaczela mi mowic ze jestm jebnieta ze wogole pisze na tym forum. moj maz i rodzina odwodza mnie od pojcia do onkologa. twierdza ze skoro badania wyszly ok, radiolog stwierdzil normalna strukture to mozna sobie darowac. > a mnie meczy to ze ten jeden wezel jest twardy jak suche ziarno grochu kreci sie dookola ale jest twardy . > Mowie wam czuje jak bym ostro sfixowała. nie wiem co mam myslec nie wiem co mam robic. wszyscy uwazaja mnie za wariata. plakac mi sie chce. najgorsze jest to ze nikt nie raczyl usiasc i poczytac o wezlach chlonnych np w kasiazce albo w internecie z mojej rodziny zeby miec chocby namiastke pojecia.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź