Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: czy zle wyniki i powiekszony wezel to wyrok ziarnicy?
Komentujesz wpis użytkownika
marta
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 17:37, dnia 2011-06-22 marta napisał(-a): > > O 17:50, dnia 2011-06-22 marti napisał(-a): > > witam > > mam 32 lata mieszkam w angli. mam od 3 tyg ( wtedy znalazlam) powiekszony wezel na szyi po srodku z boku nie boli rusza sie. poczytalm w internecie noi oczywiscie panika. > > 31 maja mialam zaatakowane migdaly z czopami ropnymi dostalam penicyline ktorej nie wzielam do konca ( wiem nie najmadrzej) po tyg wrocilam do lekarza poniewaz ciagnelo mnie ucho noi chcialam mu pokazac wezel powiedzial ze nie mam raka ( bo jestem na tym punkcie przewrazliwiona) powiedzial zeby przykladac lod i zejdzie po 2 tyg i kolejna aplikacja antybiotykow na tydzien. > > po kilku dniachposzlam do drugiego lekarza powiedziala ze mam maly wezel ze nie mam raka. 2 dni temu skonczylam antybiotyki a wczoraj poszlam na badania krwi > > wyszly srednio > > ob 0-15 moj wynik 16 za wys > > wbc 4-_10 moj wynik 11.76 za wys > > neut 1.8-7.7 moj wynik 8.16 za wys > > lym 1.0- 4,5 moj wynik 2.30 norma > > mono 0-0.8 moj wynik 1.06 za wys > > eos baso w normie > > plytki w normie > > czerwone w normie > > toksoplazmoza negatyvnie > > wezel powiekszony nadal mam jutro usg > > > > wszystkie badania robie prywatnie na wlasna reke bo jak nadmienilam wczesniej angielscy internisci mnie olali i tak naprawde to dzieki temu portalowi bo najwiecej sie dowiedzialam > > > > teraz pytanie. czy od ciaglego krecenia dookala wezlem mogl sie on powiekszyc? mam juz manie dotykania go > > czy pod palcem to faktyczny jego rozmiar ( jest wielkosci cukierka M&M 'sa)czy na usg wyjdzie inny rozmiar? > > czy po prawie 3 tyg od rozpoczecia infekcji migdalow 21 dni dokladnie moga byc slady infekcji w badaniach krwi? > o rany nikt nie chce mi nic powiedziec.....
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź