Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Ogólne
Odpowiedź w wątku: chłoniak nieziarniczy z dużych komórek typu B, III stopień
Komentujesz wpis użytkownika
Minia
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 16:51, dnia 2011-06-17 Minia napisał(-a): > Dzisiaj wróciłam z komisji ZUS... > Niebawem kończy mi się zasiłek chorobowy, więc wystąpiłam o świadczenie rehabilitacyjne.. > Jakież było moje zdziwienie, jak lekarz orzecznik chciał mi dać rentę...niektórzy na różnych forach twierdzą, że tak trudno zdobyć rentę, a u mnie od razu konkret... > Wielkie HMM....z tego co mi wiadomo, na świadczeniu człowiek ma się wykurować i jest szansa na powrót do pracy, a rentę przyznają, jeśli nie ma nadziei na powrót do zdrowia...czyżby lekarz coś sugerował :-))))) > Poza tym otrzymując rentę musiałabym się pewnie zwolnić z pracy i otrzymałabym mniejsze wynagrodzenie, niż na świadczeniu... > Póki co lekarz przyznał mi świadczenie na pół roku, a później zobaczymy.. > Czy mieliście podobną sytuację? Czy lepiej byłoby przejść na rentę? hmmm.... > Czy wracając do pracy po świadczeniu, pracodawca musi zmienić mi stanowisko pracy, dostosowoując je do tego, iż mam orzeczenie o znacznym stopniu niepełnosprawności? Czy to nie ma wpływu? > pozdrawiam wszystkich > Monia
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź