Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: chcę tylko napisać co mnie trapi, nie mam głupich pytań
Komentujesz wpis użytkownika
piatka
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 19:04, dnia 2011-05-05 piatka napisał(-a): > > O 20:52, dnia 2011-05-05 Baldi napisał(-a): > > > O 20:18, dnia 2011-05-05 Piatka napisał(-a): > > > jakaś mała otucha? czy nie ma sensu? > > > > nie ma sensu otucha czy nie ma sensu biopsja? ;-) > otucha, bo może ona jest mi zwyczajnie niepotrzebna? nie wiem prawdę mówiąc czy powiększony węzeł nadobojczykowy może być niegroźny, jeśli tak to być może troche za bardzo się tym przejęłam. Tym bardziej, że wyczuła mi go dopiero lekarka, ja się macam i nic nie czuje tam... wiec jest zdaje się mały. > > biopsja w Twoim przypadku nie ma sensu. a juz na pewno: nie ma sensu prywatnie. > nie napisałam jasno: prywatnie chcę zrobić usg, a dopiero jak coś wyjdzie nie tak w usg i krwi to będę od mojej lekarki wyciągać skierowanie na biopsję. > dopiero co się wyleczyłam z boreliozy odkleszczowej, 3 miesiące pakowałam w siebie antybiotyki, i jestem strasznie przewrażliwiona... poszłam z jednym węzłem a lekarka odszukała mi dwa kolejne no i w dodatku nad tym nieszczęsnym obojczykiem...
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź