Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Ogólne
Odpowiedź w wątku: Przerażający ból w klatce piersiowej i głowy po zakończonym leczeniu
Komentujesz wpis użytkownika
Asowa
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 14:24, dnia 2011-02-11 Asowa napisał(-a): > > O 13:58, dnia 2011-02-11 Gocha napisał(-a): > > BARDZO WAM DZIĘKUJE ZA ODPOWIEDZ...TYLKO MAM PROBLEM DO JAKIEGO LEKARZA Z TYM IŚĆ??KARDIOLOG NEUROLOG??PARANOJA!JAKIE BADANIA ZROBIĆ?LECZENIE W KLINICE HEMATOLOGII PO ZAKOŃCZONYM LECZENIU MOŻE BYĆ TYLKO ROK A POTEM CO?TRZEBA SZUKAĆ INNEGO LEKARZA. > Może zacznij od internisty? > On powinien pokierować cię dalej... > Gdzie się leczysz, że tylko rok możesz być pod opieką hematologa? > > CO DO TEJ PROLAKTYNY TO DZIĘKUJE ZA PODPOWIEDZ...PRZED CIĄŻĄ KILKA LAT TEMU MIAŁAM Z NIĄ PROBLEMY.MOŻE TO JAKIŚ TROP... > U mnie się zaczęły w trakcie chemii ale już jest ok pod tym względem. > > NIGDY BYM NIE POMYŚLAŁA ŻE TA CHEMIA TAK MNIE WYNISZCZY ;/ A SKUTKI DOPIERO TERAZ WIDAĆ CZUĆ!CO BĘDZIE DALEJ AŻ SIĘ BOJĘ A ŻYCIE PRZEDE MNĄ MAM DOPIERO 30LAT;/ > Kiedy zakończyłaś leczenie? > Chemia to nie witaminy :( > Najważniejsze, że pokonałaś zz :)
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź