Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Przerażający ból w klatce piersiowej i głowy po zakończonym leczeniu

Autor: Gocha • 10.02.2011 09:21 • 4 odpowiedzi

Gocha

10.02.2011 09:21

Odpowiedz
Witam Was wszystkich.
Mam pytanie czy moze ktoś z Was ma podobne objawy jak ja bo ja juznie wiem co ze sobą robić?;/
Leczenie skończyłam rok temu chłoniak Fl do DLBCL ,od jakiegoś czasu mam przerazliwe bóle w klatce piersiowej przy wdechu wydechu i poruszaniu sie oraz rownie moce bole glowy;/
Nie wiem co robic blagam pomozcie!Czy ktos wie co mi jest?

iwka0508

10.02.2011 10:23

Odpowiedz

O 10:21, dnia 2011-02-10 Gocha napisał(-a):

Witam Was wszystkich.

Mam pytanie czy moze ktoś z Was ma podobne objawy jak ja bo ja juznie wiem co ze sobą robić?;/

Leczenie skończyłam rok temu chłoniak Fl do DLBCL ,od jakiegoś czasu mam przerazliwe bóle w klatce piersiowej przy wdechu wydechu i poruszaniu sie oraz rownie moce bole glowy;/

HM,proponowałabym wizyte u lekarza, a co do bólu głowy to ja równiez miał go nawet w trakcie przerwy na zmianę chemii, był okropny, leżeć nie mozna było, ciągle na przeciwbólowych środkach.Teraz mam drugą chemie i bólu nie mam he, aż boje się pomyśleć co będzie jak ona się skończy

Asowa

10.02.2011 12:18

Odpowiedz

O 11:23, dnia 2011-02-10 iwka0508 napisał(-a):

O 10:21, dnia 2011-02-10 Gocha napisał(-a):

Witam Was wszystkich.

U mnie potworne bóle głowy spowodowane były problemami z prolaktyną.

A bóle w klatce piersiowej od przepukliny przewodu pokarmowego :(

Musisz się wybrać do lekarza, bo u ciebie przyczyny mogą być inne...

Gocha

11.02.2011 12:58

Odpowiedz
BARDZO WAM DZIĘKUJE ZA ODPOWIEDZ...TYLKO MAM PROBLEM DO JAKIEGO LEKARZA Z TYM IŚĆ??KARDIOLOG NEUROLOG??PARANOJA!JAKIE BADANIA ZROBIĆ?LECZENIE W KLINICE HEMATOLOGII PO ZAKOŃCZONYM LECZENIU MOŻE BYĆ TYLKO ROK A POTEM CO?TRZEBA SZUKAĆ INNEGO LEKARZA.

MÓJ HEMATOLOG JEST DOŚĆ SPECYFICZNY ..TZN BARDZO WESOŁY CZŁOWIEK NIE BIERZE NA POWAŻNIE PEWNYCH RZECZY OBJAWÓW. TAKIE BÓLE W KLATCE I STRASZNE DUSZNOŚCI MIAŁAM W TRAKCIE CHEMII RÓWNIEŻ ALE WTEDY WYNIKI BADAN BYŁY OK TZN ECHO SERCA CZY EKG...WTEDY TO BYŁO UCZULENIA NA CHEMIE...TERAZ ROBIŁAM TOMO WSZYSTKO WYSZŁO OK ....TO SKĄD TEN BÓL?LEKI PRZECIWBÓLOWE JUŻ NIE DZIAŁAJĄ NA MNIE.

CO DO TEJ PROLAKTYNY TO DZIĘKUJE ZA PODPOWIEDZ...PRZED CIĄŻĄ KILKA LAT TEMU MIAŁAM Z NIĄ PROBLEMY.MOŻE TO JAKIŚ TROP...
NIGDY BYM NIE POMYŚLAŁA ŻE TA CHEMIA TAK MNIE WYNISZCZY ;/ A SKUTKI DOPIERO TERAZ WIDAĆ CZUĆ!CO BĘDZIE DALEJ AŻ SIĘ BOJĘ A ŻYCIE PRZEDE MNĄ MAM DOPIERO 30LAT;/

Asowa

11.02.2011 14:24

Odpowiedz

O 13:58, dnia 2011-02-11 Gocha napisał(-a):

BARDZO WAM DZIĘKUJE ZA ODPOWIEDZ...TYLKO MAM PROBLEM DO JAKIEGO LEKARZA Z TYM IŚĆ??KARDIOLOG NEUROLOG??PARANOJA!JAKIE BADANIA ZROBIĆ?LECZENIE W KLINICE HEMATOLOGII PO ZAKOŃCZONYM LECZENIU MOŻE BYĆ TYLKO ROK A POTEM CO?TRZEBA SZUKAĆ INNEGO LEKARZA.

Może zacznij od internisty?

On powinien pokierować cię dalej...

Gdzie się leczysz, że tylko rok możesz być pod opieką hematologa?

CO DO TEJ PROLAKTYNY TO DZIĘKUJE ZA PODPOWIEDZ...PRZED CIĄŻĄ KILKA LAT TEMU MIAŁAM Z NIĄ PROBLEMY.MOŻE TO JAKIŚ TROP...

U mnie się zaczęły w trakcie chemii ale już jest ok pod tym względem.

NIGDY BYM NIE POMYŚLAŁA ŻE TA CHEMIA TAK MNIE WYNISZCZY ;/ A SKUTKI DOPIERO TERAZ WIDAĆ CZUĆ!CO BĘDZIE DALEJ AŻ SIĘ BOJĘ A ŻYCIE PRZEDE MNĄ MAM DOPIERO 30LAT;/

Kiedy zakończyłaś leczenie?

Chemia to nie witaminy :(

Najważniejsze, że pokonałaś zz :)