Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Poalkoholowe bóle szyi + morfologia
Komentujesz wpis użytkownika
Saiuki
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 09:25, dnia 2011-06-03 Saiuki napisał(-a): > > O 11:01, dnia 2011-06-03 Asowa napisał(-a): > > > Nie wiem jak mam to opisać czasami jest miękki i wtedy maleje, a jak jest duży to twardy, dodam jeszcze, że jest ruchomy. > > > > > > Mam strasznie słabą psychikę nie wiem co to może być... > > > Dodam jeszcze, że mam 3 zepsute zęby, czuje się osłabiony i słaby, mój węzeł ma ok 1,5 cm. Czy zęby mogą powodować osłabienie i słabą temperaturę?? > > > Proszę o odpowiedź... > > > > Próchnica jest chorobą bakteryjną więc może mieć wpływ na osłabienie organizmu, w zepsutych zębach może się rozwijać stan zapalny stąd może być podwyższone OB i stan podgorączkowy. > > A tym bardziej od tego mogą się powiększać węzły chłonne. > > Zamiast się nakręcać bez potrzeby zrób porządek z zębami i daj czas węzłom coby doszły do siebie;) > Dziękuje troszkę się uspokoiłem, tak nakręcam się właśnie i tak w kółko, nie ma dnia, żebym o tym nie myślał, oczywiscie mam już umówioną wizytę u dentysty, ale niech mi ktoś powie jeszcze jedno, czy rozmaz krwi może wykryć raka z góry pozdrawiam...
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź