Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: węzeł szyjny. chyba szukam dziury w całym ale jednak napisze.. :)
Komentujesz wpis użytkownika
Zywiec
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 20:05, dnia 2011-01-27 Zywiec napisał(-a): > > O 20:42, dnia 2011-01-27 Asowa napisał(-a): > > Nie jestem złośliwa ale czas na chwilę prawdy :) > > Pora zmienić lekarza i wybrać się do psychologa... > > Serio, serio.. > > Wyszukiwanie u siebie chorób za wszelką cenę też jest chorobą i trzeba to leczyć. > > Ciebie chyba właśnie to dopadło. > > > > Uwierz, że ludzie naprawdę chorzy nie muszą wyszukiwać u siebie powiększonych węzłów czy innych objawów choroby (już chyba ktoś ci o tym pisał) > do psychologa sie moze wybiore, dzieki za rade. > ale juz pomijajac moje zapedy hipochondryczne fakty są takie że : > 1) prawą strone szyji czuje jakbym miał spuchniętą. jest tam nawet spore ruchome coś (nie napisze węzeł.. żeby nie było że wyszukuje objawów na siłe) > 2) po kilku dniach pojawiło sie mniejsze coś po lewej. > 3) dzisiaj pojawilo sie male cos nad obojczykiem. > ja rozumiem ze dla ludzi ktorzy sie na tym znaja to moga byc nic nie warte rzeczy. ale z moim cialem wszystko zawsze bylo wporzadku i jesli mi wyskakuje wlasciwie co kilka dni NOWE RUCHOME COŚ to troche panikuje.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź