Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: węzeł szyjny. chyba szukam dziury w całym ale jednak napisze.. :)
Komentujesz wpis użytkownika
Zywiec
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 16:13, dnia 2011-01-27 Zywiec napisał(-a): > > O 16:52, dnia 2011-01-27 Nessa napisał(-a): > > > O 16:12, dnia 2011-01-27 Zywiec napisał(-a): > > > > > > czy 'powiększony węzeł nadobojczykowy' jest wtedy gdy czuć go nawet 'na luźnej ręce'? czy nawet gdy ją podniose i wyczuje to coś jest nie tak? > > > > tak, po prostu znad obojczyka wystaje Ci wielka gula, której nijak nie przeoczysz. Węzłów nowotworowych nie trzeba wyszukiwać gdzieś w czeluściach ciała. > > Jakbym się tak macała jak Ty, to pewnie już bym była cała w "węzłach" > nie wiem czy to dobrze czy źle.. ale zdaje sobie sprawe ze swojej zabawnej postawy. :) z boku wygladam pewnie smiesznie :) macam sie, macam, macam i sie dziwie że coś znajduje. no ale z mojej strony to wyglada ciutke inaczej, co nie zmienia faktu że zdaje sobei sprawe, że być może przesadzam. :) z mojej strony to wygląda następująco..: > macam sie macam i po czasie wyczuwam węzeł podżuchwowy po prawej. potem czasem sprawdze czy nie ma po lewej.. no i pewnego dnia czuje po lewej. > dzisiaj z ciekawości sprawdzam pod obojczykiem.. nic. ale myśle sobie, że sprawdze dokładniej i podnosze reke.. wtedy wyczuwam kulke. zaznaczam, że wczesniej jakoś nie przeprowadzałem 'wykopów' moim paluchem w okolicach obojczyka. no ale skoro węzeł taki widać przez skóre.. okej, jesli sie nie powiekszy (tfu! tfu! odpluć i odpukać) to bedzie okej. > wiecie, zawsze gdy myśle że już wszystko jest okej nagle pojawia sie jakiś dziwny element który zaburza moją równowage. > ide do lekarza dowiaduje sie że infekcja gardła. myśle sobie 'sprawa węzła wyjaśniona'. ale.. ale.. infekcja bez gorączki i bólu? coś nie tak. (głupi jestem.. wkoncu lekarz wie co mówi w 99.9%) > już sie uspokajam nagle wyczuwam węzeł po lewej stronie. piszecie mi żebym wyluzował.. luzuje. > ale ale..! > nagle wyczuwam ten podobojczykowy. i tak w koło macieju. :)
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź