rainbow
20.12.2010 14:54
O 12:05, dnia 2010-12-16 Rainbow napisał(-a):
O 11:27, dnia 2010-12-16 Baldi napisał(-a):
O 09:10, dnia 2010-12-16 Rainbow napisał(-a):
trafiłam na znanego profesora który po badaniu "zwykła macanka" w gabinecie stwierdził nawrót, zreferował mi że będę miała autoprzeszczep itd. położył mnie w szpitalu, badali mnie i po kilku dniach wyszłam ... jego podejrzenia były niesłuszne.
siesz sie, ze to nie byl specjalista, ktory znalazl u Ciebie nowotwor jajnika, ktory mozna wyleczyc tylko poprzez stosunek :]
troche schodzimy offtopicznie ;-)
he he :))) akurat wolałabym aby ten lekarz nie leczył mnie poprzez stosunek :)
byłam u kontroli i wszystko okay :) a strasznie schizowałam. strasznie. na szczęście trwafiłam na fajnego lekarza, który robił usg. od razu odpowiedał na wszystkie pytania i jednznacznie określał czy węzeł jest okay czy nie. w moim przypadku na szczęście wszystko jest ok. te węzełki, które miałam większe od dawna są bez zmian. mówi że są płaskie (nie okrągłe) , określał ich ukrwienie itd. odnośnie zatok mówi że u mnie węzły nie mają bardzo wyraźnych zatok, ale to jak najbardziej się zdarza, widocznie tak mam. również ludzie bez takiej przeszłości mają właśnie takie węzły. w końcu pracuje w CO od wielu lat i chyba się zna :0 poza tym to bardzo skrupulatny i kompetentny lekarz. I hope :)
co myslicie ? :)