Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Ciążą i podejrzeniem chłoniaka ziarniczego
Komentujesz wpis użytkownika
ania80
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 19:11, dnia 2010-10-15 ania80 napisał(-a): > > O 13:47, dnia 2010-10-15 Ewa napisał(-a): > > > O 07:36, dnia 2010-10-11 Monia napisał(-a): > > > Nie jestem lekarzem, więc nie mogę wyrokować ani snuć śmialszych domysłów, ale na logikę rzecz biorąc prawidłowe wyniki krwi sugerują, że nowotwór nie powinien być w stadium bardzo zaawansowanym. Mam dziwne przeczucie, że Twoja choroba to ziarnica lub inny chłoniak. Właśnie to najczęściej dopada młodych ludzi. Pamiętaj, że "każdej biedzie koniec przyjdzie" i jak już się wyleczysz będziesz mogła w pełni cieszyć się dzieckiem:-) > > > > > > Dziękuje za odpowiedź i słowa pocieszenia. > > Jestem już po wycinku w znieczuleniu miejscowym i rezonansie magnetycznym. > > W czwartek mam mieć wynik rezonansu i przynajmniej > wstępny z wycinka histopatologiczny, mogą nie zdążyć z immunochemicznym bo wizyta jest 10 dni po wycinku. > > Najgorsze to czekanie. Wolałabym już wiedzieć i działać niż czekać, bo wiem, że czas działa na moja niekorzyść. > > Martwi mnie też to, że nie wszystkie badania które mogłyby przyspieszyć diagnozę w moim przypadku można zrobić, chociażby RTG, tomograf czy nawet PET gdyby dało radę. > > Urodzić mogę najwcześniej za 3 tyg. żeby dziecko dodatkowo na tym nie ucierpiało. > Zycze ci duzo zdrowka i powodzenia,bede trzymac za was kciuki
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź