Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: co to jest?
Komentujesz wpis użytkownika
joanna wierzbińska
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 07:13, dnia 2010-10-14 joanna wierzbińska napisał(-a): > > O 11:01, dnia 2010-10-09 Tomasz napisał(-a): > > > O 18:29, dnia 2010-10-08 silvana87 napisał(-a): > > > Za tydzień USG i wtedy wszystko będzie jasne. > > > Najgorsze jest to, że ja chyba czuję się coraz gorzej. Zmęczenie mnie przytłacza, ciągle śpię i do niczego się nie nadaję... > > > > Przy ziarnicy często występuje zmęczenie. Podwyższona temperatura też się zdarza, u około 20 % chorych, w ramach pewnej grupy objawów, > prawda > ale za to węzły chłonne powiększone w pachwinach nie zdarzają się chyba często- może niezbyt często ale u niektórych osób one się powiększają, wiem bo moja ciocia chora na ziarnicę tak właśnie miała.. > Zarówno temperatura, zmęczenie i węzły wcale nie muszą być właściwe do ziarnicy. Możesz mieć jakąś infekcję, ze względu na ograniczoną wiedzę, dot. chorób, nie wymienię innych, które są prawdopodobne. Możliwości jest. jak myślę, sporo. Poczekaj na lekarzy. Nie jest to przyjemne, że chory musi czekać w napięciu na każde poszczególne badanie i werdykt, nie jest miłe to, że nie zajmują się chorym lekarze kompleksowo i od razu, ale tak to wygląda- z tym się zgadzam.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź