Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Czy ktoś statystyki nawrotów Ziarnicy?
Komentujesz wpis użytkownika
izaw21
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 04:50, dnia 2010-09-02 izaw21 napisał(-a): > Witajcie > Od ubiegłej niedzieli siedzę, szukam, czytam...Trafiłam tutaj. Jesteście super, wspieracie się...W niedziele wieczorem zabolała mnie szyja po prawej stronie. Wyczułam, bolesny, ruchomy węzeł na szyi. W poniedziałek poleciałam zrobić morfologię...Odebrałam wyniki. Pani w lab uspokajała mnie, że wyniki są dobre. Wszystko w normie...Prócz granulocytów, lekko podniesione norma do 76 ja mam 77,9. OB-norma do 15. PONOĆ TO O NICZYM NIE ŚWIADCZY?? > Prze rok miałam anemię, po urodzeniu Synka. Teraz już nie mam. Węzeł nie znika, nie powiększa się. mam nocne poty, co uświadomiłam sobie szukając informacji o ziarnicy. Obawiam się, że jestem na nią chora. Lekarza mam na 7 września. Czy ziarnica nie daje obrazu w morfologi a może podwyższony %Gra? > Jestem przerażona, jeszcze te nudności. Sama już nie wiem, czy mam rzeczywiste objawy, czy więcej sobie wmawiam... > Wiem nie ja jedna, ale mam maleńkiego Synka, na którego tak długo czekaliśmy, jestem przerażona, że mogę być chora...
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź