Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Czy to powód do niepokoju?
Komentujesz wpis użytkownika
anetka19845
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 15:59, dnia 2010-06-03 anetka19845 napisał(-a): > witaj. u mnie ziarnica złośliwa się ujawniła podczas wizyty rutynowej badania piersi. u onkologa miałam wycięte 8 cm węzła chłonnego po wcześniejszym zdiagnozowaniu ziarnicy złośliwej. niewyczuwalne guzki umiejscowiły się pod pachą i stąd zabieg. po trzech tygodniach mialam guzy na plecach a potem na prawej nodze ale wyleczono to bez chemii tylko naświetlaniami (radioterapią). wczesniej zawsze miałam niski poziom żelaza w organizmie co nazywano anemią, a jak sę okazalo to byl poczatek mojej ziarnicy. zle sie czulam, bylam slaba apatyczna wciąż infekcje i dopiero na poczatku tego roku podczas badania piersi ginekolog mi wykrył te guzy. nie były wogole wyczuwalne i stad moje zdziwienie ze tak je czujesz. tak czy siak postaraj sie o skierowanie do onkologa tam ci zrobia tzw. siatke chłonna czyli przeswietla ci uklad wezlow chlonnych i biopsje jednego z guzow i to rozwieje watpliwosci. ja juz wyzdrowialam dzieki radioterapii bo NIE KAZDY PRZYPADEk ZZ LECZY SIE CHEMIA. jezdze teraz na kontrole co dwa tygodnie i tylko zastrzyki z witaminami otrzymuje bo tak chcialam mam sklonnosc do zapominania o lekach wiec tak jest dla mnie lepiej. powodzenia i naprawde udaj sie do onkologa tam ci wszystko wyjasnia i zapewne uspokoja. ja bylam w czarnej rozpaczy po diagnozie, ale wierz mi ze to nic bardzo strasznego a wysoki procent umieralnosci na raka pochodzi od wyniszczania organizmu chemią, a nie zawsze trzeba ja stosowac. w razie stwierdzenia ze masz jakies stany nowotworowe mam namiary na dr. Galine Margiewicz w Instytucie warszawskim to dobry specjalista który leczy medycyna naturalna. poza tym poczytaj sobie o diecie dr budwig, ja ja stosuje od poczatku chorby i to tez pomaga bo ma odpowiednio zbilansowane skladniki ktore pomagaja zwalczac chorobe. wszystkiego dobrego za jakis czas zajrze co u ciebie.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź