wykończy mnie to czekanie... jutro 2 tyg mija..czy to prawda ze te probki (kilka wezlow wycietych z pachy, nie 1) muszą się barwić 2 tyg????:/ oby w czwartek były wyniki bo ja wrzodów dostaje... :(( tym bardziej, że lek powiedział tydz temu o tym barwieniu..i że to wygląda na zz :( łapa mnie boli cała po tym wycięciu.. kiedy to minie??
wciąż się modlę, że to nie to.. wierzę...
w wyniku muszę szukać wszelkich CD na +? jak będzie choć 1 na plus tzn że to zz? tak?
czytałam o tych CD ale czy wystarczy mieć choć 1 na plus żeby mieć tą @ ?dziękuję z góry za pomoc..
Słonko! Wyluzuj, bo się spocisz:-)
Wynik badania histopatologicznego zawiera zawsze w opisie przede wszystkim rozpoznanie czyli diagnozę. Nie musisz zatem niczego szukać, żadnych CD:-) Będziesz miała napisane czy to zz (ziarnica złośliwa albo: Lymphogranulomatosis maligna albo: Hodgkin's lymphoma albo: Hodgkin's disease). Dodatkowo będzie pewnie podtyp NS (Nodular sclerosis) lub inny.
A może po prostu to nie będzie zz? :-) Czekanie jest upierdliwe, ale może się opłacić, kiedy wynik będzie dla Ciebie korzystny.
Ja dziś w nocy wyjeżdżam na PET do Bydgoszczy i mam nadzieję, że już będzie czysto i skończę leczenie. Też będę czekać na wynik jak na rozżarzonych węglach:-) Ale już się nieco nauczyłem cierpliwości:-)
Trzymam kciuki:-)
Pozdrawiam
Grześ