Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Ogólne
Odpowiedź w wątku: jak schudnąć po leczeniu ziarnicy schematem ABVD
Komentujesz wpis użytkownika
madziula-ino
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 13:31, dnia 2010-01-11 madziula-ino napisał(-a): > zgadzam sie z Madzią1. mi przed każdą ABVD podają zofran i dexaven. Co do tych sterydów to ja sama wiem że tyje sie od nich strasznie ponieważ przez pół roku brałam encorton w dużych dawkach i przytyłam 5 kg. teraz biorę ABVD i kilka dnia po chemii żyje oparami jedzenia, a później zjadam wszystko co mi w ręcę wpadnie. już widzę że troszke przytyłam. ale ja się tym teraz nie przejmuję. > Moi drodzy ja rozumiem odchudznie ale chyba zapominacie o jednej najważniejszej rzezczy czym jest kilka kilogramów więcej od zycia które uratowaliscie tą chemia. Cieszcię sie zyciem, tym że zwyciężyliście z chorobą a kilogramy same znikną. Najlepszy sposób na odchudzanie to aktywność fizyczna (napewno nie zaszkodzi odzyskać trochę kondycji po chorobie) oraz jedzenie połowy porcji co zwykle. radujcie się życiem, używajcie każdej chwili. ja już sobie obiecuje że zmienię całe swoje życie, brakuje mi juz tylko jednego słowa: REMISJA !!!!!! pozdrawiam !!!!
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź