gonia27
29.10.2009 07:59
O 22:13, dnia 2009-10-28 gonia27 napisał(-a):
O 14:51, dnia 2009-10-28 olga napisał(-a):
Oznacz te immunoglobuliny w klasie IgG, IgM, IgA - w prawie każdym laboratorium to zrobisz, przynajmniej w Warszawie tak jest.
Jeżeli masz takie objawy to strzel sobie lampkę wina i świętuj - moim zdaniem masz zespół Sjogrena lub jakąś chorobę toczniopodobną lub inną złożoną chorobę tkanki łącznej - spokojnie na to się nie umiera i żyje się z tym baaaardzo długo, aż do późnej starości. Wiem co mówię, mam podobnie: podobny proteinogram, podobną morfologię, podobny wynik hist-pat węzła, PET w normie, tysiące badań w trakcie dwuletniej diagnostyki. Poszukaj dobrego reumatologa. Jesteś z Warszawy? Jeżeli chcesz i możesz to podaj swój numer telefonu, zadzwonię. Przeglądnij sobie też moje wątki na tym forum od 2008 roku - zobaczysz i porównasz ze sobą.
Pozdrawiam serdecznie,
Olga
dziekuje pewnie ,że chetnie podam Ci numer telefonu tylko gdzie nie na watku:) napisałam wyżej numer na gadu gadu jak tylko możesz to napisz do mnie :)a ten zespoł sjorgena to też może być chłoniak złośliwy:(
Widze,że większośc jeszcze spi:) nie napisałam ,że mam wieczne problemy z miesiaczkami wywoływanie luteina i po ciaży zrobiła mi sie cycsta na lewym jajniku 5 cm i teraz znow nie mam miesiaczki i boli lewy jajnik wiec pewnie znow kierunek ginekolog:( może to tez w czyms pomoże i znow mam katar,pytanie kiedy go nie mam:(