Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: prosze o odpowiedz co dalej
Komentujesz wpis użytkownika
kwiatek1981
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 10:20, dnia 2010-02-21 kwiatek1981 napisał(-a): > samo i spływająca ropa może świadczyć o chorych zatokach. jeżeli zęby masz nie doleczone zatoki mogą być chore od zębów, szczególnie górne zęby sąsiadujące z zatokami szczękowymi. ja mam identyczne objawy jak TY rafi, walcze z tym juz prawie rok i jak narazie diagnozy brak. aktualnie jestem 2 tygodnie po usunieciu migdałków i teraz dopiero jak mi nie przechodzi lekarze chca sprawdzic mi zatoki, mam miec tk zatok bo na rtg nic nie wychodzi ale to ze na rtg nic nie ma nie oznacza ze nie ma zapalenia zatok. najalepeje skontaktuja sie z lekarzem, nie zrobia ci badania na toksoplazmoze, borelioze itd. moze tutaj cos znajda i podejma leczenie. > > O 21:57, dnia 2010-02-20 Kaśku napisał(-a): > > > O 20:50, dnia 2010-02-20 raf napisał(-a): > > > > > > a co to moze byc.. caly dzien czuje bolesnyyy ucisk taki jakby opaska na szyji:(( i bole pod pachami > > > > > > To mogą być węzły, ale niekoniecznie ziarnica. Może poprostu jakaś infekcja. > > > > Pozdrawiam, > > Kasia
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź