Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: prosze o odpowiedz co dalej
Komentujesz wpis użytkownika
kwiatek1981
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 21:12, dnia 2009-09-21 kwiatek1981 napisał(-a): > oto wyniki jakie dzisiaj odebrałem. na szczescie podejrzenia lekarza(o których dzisiaj sie dowiedziałem - podejrzenie chłoniaka) nie spełniły sie. wyniki dotycza trzech próbek pobranych z lewego dołka nadobojczykowego. > 1. Lymphadenitis reactiva > 2. Lymphadenitis reactiva et tela adiposa > 3. Lymphadenitis reactiva > niestety dalej nie wiadomo co powoduje tak długo utrzymujace sie wezły chłonne, poszukiwania trwaja nadal. > pozdrawiam i zycze wszystkim zdrowia wytwałosci, a osoby które maja podobne problemy niech nie boja sie badać. mnie wiele osób odciagało od pobrania wezła i tkanek do badań, twierdzac - jakos to bedzie, kiedyś minie. i faktycznie teraz moge poweidziec po co mi to było, ale nie podchodze tak do tego. ciesze sie ze najwazniejsze badania na których mi zalezało mam za soba, teraz w mniejszym stresie i na spokojnie bede próbował szukać roziwazania moich problemów zdrowotnych. jestem pewny ze w niedalekiej przyszłosci znajdę odpowiedz.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź