Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: prosze o odpowiedz co dalej
Komentujesz wpis użytkownika
kwiatek1981
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 11:54, dnia 2009-09-18 kwiatek1981 napisał(-a): > > O 13:35, dnia 2009-09-18 Asowa napisał(-a): > > > no własnie chodzi mi o te wszystkie procedury. > > > czyli mam rozumiec to ze jak cos zostanie znalezione to wtedy jest przeprowadzana konsultacja czy w kazdym przypadku, nawet jak nic nie wyjdzie złego z przeprowadzanych badań. > > > > Nie mam pojęcia czy tak jest w każdym przypadku. > > A rozmawiałeś z lekarzem, który skierował cię na wycięcie węzła czy byłeś po prostu w szpitalu spytać o wynik badania? > tzn ze skierowaniem to u mnie było tak zemnie nikt nie chiał wysłac na takie badanie tylko ja sam zasugerowałm jednemu lekarzowi a ze on jest ordynatoprem jednego z odziałów w szpitalu po chwili namysłu stwierdził ze oki, zrobimy takie badanie zebym sie juz nie stresował bo twierdził ze te wezły nie sa patologiczne i ze sa małe, niewidoczne i i ich rozsianie swiadczy o jakies powazniejszej infekcji która faktycznie mogłem przejsc. > co do rozmów z lekarzem to rozmawiałem z nim w tamtym tygodniu i tez gdzies dzwonił i powiedzilei mu ze wyników nie ma a wiec on tez mi nic nie powiedział wtedy, a dzisiaj go nie zastałem, ale wyniki na odział gdzie miałem pobrane węzły nie dotarły. usłyszłem dzisiaj to co napisałem wczesniej a wiec jakies konsultacje, jakies barwniki bo cos chyba nei wyszło, bardzo chaotycznie ta pani mówiła i starsznie sie tłumaczyła ze wyników jeszcze nie ma. i ze u nich to normalne ze na wyniki węzłów sie tyle czeka. jak tylko poszedłem i powiedziałem ze chodzi o wyniki węzłów i ze czekam juz 24 dni to odrazu powiedziała ze mało prawdopodobne jest ze sa juz wyniki, ze u nich czeka sie około miesiaca. tyle wiem.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź