Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: prosze o odpowiedz co dalej
Komentujesz wpis użytkownika
Kwiatek1981
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 10:17, dnia 2009-09-18 Kwiatek1981 napisał(-a): > witajcie. mija kolejny tydzien i wyników dalej nie ma. chociaz wczoraj przez telefon powiedziano mi ze wyniki juz sa. no wiec pojechałem i sie znowu rozczarowałem. mówie ze telefonicznie uzyskałem informacje ze wyniki sa. zaczęto więc szukac wyników ale nie znaleziono. panie zaczeły gdzies dzwonic chcac ustalić gdzie sie zapodziały wyniki i okazuje sie ze wyników nie ma :(, zaczeto cos mi mówic ze wyniki poszły do konsultacji gdzies do laboratorium, wiec pytam co to oznacza, pani mi odpowiedziała ze badanie węzłów chłonnych jest bardzo szeroka diagnostyką i ze wyniki sa praktycznie zawsze po około miesiacu i ze jest to normalne. natomiast nei do konca odpowiedziano mi co to znaczy konsultacja. na moje pytanie pani zaczeła cos mówic o jakis barwieniach itd i ze to oznacza ze moje wyniki zostały wysąłen do innego alboratorium (jak już to chyba próbki a nie wyniki, ale pani napewno urzyła słowa "wyniki", nie bardzo rozumie co miała na mysli) wiec wkoncu pytam czy jakiekolwiek wyniki sa, dostałem odpowiedz ze nie, ze pani z histopatologi postara sie ustalic gdzie sa moje wyniki i czy wogóle sa. > i teraz mam pytanie bo naprwde nie wiem co o tym myslec, tu słysze ze wyniki poszły do konsultacji a tu słysze ze zadnych wyników jeszcze nie ma nawet na histpoatologii podpowiedzcie o co moze w tym chodzic bo ja nic nie rozumie. > pozatym przed pobraniem węzła podobno moje próbki miały isc do warszawy, dzisiaj dowiaduje sie ze podobno badnia były robione w lubline, tu gdzie miałem zabieg pobrania węzłów. juz sie nie pytałem co to za laboratorium i czy wykonuje wszystkie badania ale czy mozlwie jest ze laboratorium w lubline nie przeprowadza wszystkich badan?? moze ktos miał ktos stycznos z lublinem i wie jak to sie odbywa bo ja juz nie mam sił a informacji konkretnych nie moge uzyskac bo z tego co widze to i lekarze nic nie wiedza. > czy jestem poprostu wodzony za nos i naprawde nie ma wyników czy faktycznie moga byc przeprowadzane jakies konsultacje z innym laboratorium, jezeli tak co to moze oznaczacw kontekscie wyników?? > z góry dziekuje za odpowiedz.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź