Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: prosze o odpowiedz co dalej
Komentujesz wpis użytkownika
kwiatek1981
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 14:06, dnia 2009-09-12 kwiatek1981 napisał(-a): > słuchajcie byłem u lekarza w czwartek który mnie operował i poprosiłem go aby sie dowiedział co z miomi wynikami, on zadzwonił przy mnie gdzies i powiedził ze wyniki w piatek, czyli nastepnego dnia, pojechałem z nadzieje ze wkoncu bede wiedział co sie dzieje ale nie, nic z tego. okazuje sie ze wyniki kilku pacjentów gdzies tam sobie leża i nie mozna ich odebrac, miedzy innymi podobno i moje sa. odebrac nie mozna bo ktos poszedł sobie na urlop i bez podpisu tej osoby wyniki nie zostana wydane nikomu, nawet lekarzowi który mnie operował. reasumujac człowiek sie denerwuje, martwi bo nie wie co mu jest, przez mysl przechodzi jakis chłonniak, ziarnica czy jakies inne g..... a ludzie którzy powinni leczyc ludzi maja wszytsko w d.... nie rozumie jak to mozliwe ze jeden człowiek decyduje i podpoisuje wyniku badan. gdzie jakies zastępstwa itd. paranoja, powiem nawet ze załosne to jest. > kazali mi zadzwonic w poniedziałek lub we wtorek ale jak zadzwonie w piatek przyszły to juz napewno beda wyniki. > jestem spokjnym człowiekem ale niektóre rzeczy wyprowadzaja mnie z równowagi.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź