Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: prosze o odpowiedz co dalej
Komentujesz wpis użytkownika
kwiatek1981
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 20:01, dnia 2009-08-26 kwiatek1981 napisał(-a): > a wiec stało sie. wkoncu zostały pobrane węzły do badania. cieszy mnie to ze wmiare szybko lekarze, a dokładnie jeden z nich był przychylny mojej sugestii aby wykonac takie badanie. teraz pozostało mi tylko czekac. > ps. wczesniej pisałem ze mam węzły po prawej sgtronie szyi. niestety okazało sie ze i po lewej tez sie znajduja. najlepsze jest to w tej całej historii ze w kazdym usg jakie miałem wykonywane nikt nie robił mi badania tylnych węzłów szyi. ja je wyczówałem a w usg nie były opisywane. nie wiem czy były odczynowe czy jakie. teraz zostało mi tylko czekac. > ogólnie lekarz który pobierał węzły (az 3) twierdzi ze robi takie rzeczy od lat i jego zdaniem po "otwarciu" mnie nie widział nic nieprawidłowego, ze zazwyczaj juz wtedy widac co onaczają węzły. powiedział ze badania potwierdza jego słowa. fajnie - zastanawia mnie tylko czy lekarze tak tylko mówia czy taka jest ich natura ze zawsze wszytsko dla nich jest oki. przekonam sie za około 10 dni. > mam nadzieje ze te badani pokaza winowajce moich dolegliowsi, oczywiscie nie chce byc chory na nic powaznego ale jak sami wiecie nie my wybieramy. puki co jestem dobrej mysli ze wzgledu chocby na wyniki poprzednich badan o których juz pisałem jak i po słowach lekarza, mam nadzieje ze sie nie rozaczruje. > ps. lekarze upatruja moje dolegliwosci w zakazeniu wirusem EBV, mam nadzieje ze sie nie myla. pozdrawiam
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź