Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Mam ziarnice ? Co dalej robić ?
Komentujesz wpis użytkownika
kimax123
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 14:24, dnia 2009-04-18 kimax123 napisał(-a): > > O 18:19, dnia 2009-04-17 kasia napisał(-a): > > ja gdzieś tak w kwietniu 2088 wyczułam gulkę na szyji byłam u lekarza rodzinnego stwierdził że to węzeł i dał skierowanie na badania krwi moczu rtg klatki piersiowej usg brzucha tarczyca cpr wszystko ok póżniej w lipcu wyskoczyły mi 2 nadobojczykowe byłam u onkologa który nie dał żadnych badań do zrobienia powiedział że on też ma powiększone węzły moje węzły mają wielkość ziarnka grochu przy wysiłku mnie bolą wogóle mnie pobolewają nie wiem co myśleć trochę mnie coś dusi rodzinny powiedział że to z nerw ale ja nie jestem tak do końca przekonana i to trwa do dzis tj. kwiecień 2009 myślę że przy ziarnicy to by już dała dość mocno o sobie znać przecierz to trwa 1 rok pozdrawiam i zdrowia życzę > Węzły są małe więc nie powinno to być nic złego. Czytałem że z nerw też mogą sie powiększać. Zresztą mój kolega tak miał że jak na koniec roku miał sporo egzaminów itd to miał powiększone węzły i bał się że to zz czy coś a w wakacje znikły i to od nerwów chyba było.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź