Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Jeszcze raz o PET

Autor: zigi • 16.09.2004 17:19 • 21 odpowiedzi

magda

04.02.2005 19:24

Odpowiedz

2004-10-21 13:16... aa86 napisał(a):

ile trzeba byc w bydgoszczy jesli ma sie peta?

co masz na mysli???

ile trwa badanie??? jezeli o to Ci chodzi to calosc zajmie ok. 2,5 godziny. przyjezdasz rano, troche gadania z lekarzem, zastrzyk, godzina czekania i cos na podobienswo tomografii.

to tyle.

pozdrawiam

magda

05.02.2005 11:02

Odpowiedz

2005-02-04 17:00... hela napisał(a):

czy jest moze na forum jakis szczesliwiec, ktory otrzymal juz promese na PET w tym roku???? zaczynam grzebac w przepisach i wychodzi mi, ze prawnie to chyba impossible po rozporzadzeniu z ostatniego kwartalu zeszlego roku....

nie strasz, czlowieku:((((to po co ta aparatura tam stoi?bylam jedna z pierwszych osob ktora przebadano petem. mialam skierowanie na scyntygraie i wyobraz sobie iz sami do mnie zadzwonili pytajac czy nie zechcialabym szanownie poddac sie cudownemu badaniu pet. no coz, mialam pewne opory bo przeciez nie wiedzialam o co chodzi z tym cudem ,ale jak wytlumaczono mi co i jak to sie szanownie zgodzilam:)))) nie wiedzialam iz dolacze do grona szczesciarzy i wybrancow.po roku znowu mialam robione to badanie bo akurat trafilam na bardzo sprzyjajacy okres, robiono wszystkim wg. skierowan. Polska Sluzba Zdrowia jest straszna, zeby prosic sie i blagac, i czekam wtedy kiedy nie mozna przeciez czekac.ale mam mimo wszystko nadzieje ze mylisz sie i cos przeoczyles w tych przepisach, i promesy beda szly.

pozdrawia. zdrowka.

magda