Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Ogólne
Odpowiedź w wątku: O co chodzi z tym złym samopoczuciem? Nerwica? Depresja? Miał tak ktoś?
Komentujesz wpis użytkownika
Safiya
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 13:13, dnia 2009-03-08 Safiya napisał(-a): > > O 18:46, dnia 2008-12-13 Duki napisał(-a): > > Witam, od pewnego czasu mam dziwne objawy: Widzenie jak przez mgłę, oraz czasem delikatnie podwójne widzenie, suchość w ustach, gorzej mi się chodzi (zaburzenia równowagi) cały jakiś spięty wystraszony osłabiony. > >Miał ktoś takie problemy, dodam że jak występują w/w objawy to jestem jakiś przy tym wystraszony, nie wiem czy schizuje się tym samopoczuciem czy o co chodzi? Stan ten przychodzi znienacka i czasami sam ustępuje a czasem po jakiś lekach uspokajających. > Ja również mam podobne objawy, właściwie (odpukać) ostatnio jakby sie uspokajają. Byłam z tym u neurologa, ale nic niepokojącego nie zauważył, miałam robione tk głowy i też ok, mój endokrynolog powiedział, że mogą to być problemy związane z hormonami. > Moim zdaniem może to być jakaś nerwica, po tym co przeszliśmy nerwy mogą każdemu puścić. W czasie leczenia było ok, takie wewnętrzne wyciszenie i oczywiście strach, a teraz kiedy jest już po, tak jak w Twoim przypadku, miewam ni stąd jakieś napady strachu, jestem ciągle poddenerwowana, zaniepokojona czymś, czasem serce zaczyna mi walić jakby miało wyskoczyć i te nieszczęsne zawroty głowy... > Ale od kiedy leczę moje problemy z hormonami spowodowane chemią i naświetleniami jakby objawy są mniejsze. Więc może w tym tkwi przyczyna?... > Pozdrawiam i zdrówka życzę!
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź