Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Ogólne
Odpowiedź w wątku: O co chodzi z tym złym samopoczuciem? Nerwica? Depresja? Miał tak ktoś?
Komentujesz wpis użytkownika
duki
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 17:46, dnia 2008-12-13 duki napisał(-a): > Witam, od pewnego czasu mam dziwne objawy: Widzenie jak przez mgłę, oraz czasem delikatnie podwójne widzenie, suchość w ustach, gorzej mi się chodzi (zaburzenia równowagi) cały jakiś spięty wystraszony osłabiony. Dodam ,że od 11 lat leczę się na ziarnicę i przeszedłem już 6 serii chemii po 6 cykli + naświetlania na śródpiersie i jamę brzuszną + operacja kręgosłupa (jeden z węzłów w kanale rdzenia kręgowego powodujący duży ucisk na rdzeń kręgowy). > Ostatnią chemię skończyłem w marcu tego roku, objawy kiedyś występowało ale rzadko, ostatnia coraz częściej. > Może to być na tle nerwowym? Miał ktoś takie problemy, dodam że jak występują w/w objawy to jestem jakiś przy tym wystraszony, nie wiem czy schizuje się tym samopoczuciem czy o co chodzi? Stan ten przychodzi znienacka i czasami sam ustępuje a czasem po jakiś lekach uspokajających. Wyniki krwi mam dobre, serducho EKG UKG też w porządku byłem już u kilku lekarzy ale nikt do tej pory mi nie pomógł. > Jak ktoś miał podobne objawy czy problemy to bardzo proszę o opinie w tej sprawie bo nie wiem co z tym robić... Coraz gorzej mi się z tym żyje... HELP ME :|
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź