Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Powiększone węzły podżuchwowe,pod pachami i na karku - proszę o pomoc!
Komentujesz wpis użytkownika
Ag.
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 20:41, dnia 2009-11-25 Ag. napisał(-a): > Cześć kochani!Trafiłam na tą strone przypadkiem, gdy zaczęły sie moje poszukiwania..xP tak śledze,śledze, w koncu postanowiłam się przemóc i napisać.Na początku chciałabym powiedzieć,że tak czytam Wasze historie i jesteście niesamowici.I zazdroszczę Wam tej siły i determinacji. > Dobra koniec tego dobrego:p poprzynudzam Wam troche o sobie. > Więc w lipcu wyczułam u siebie z tyłu na karku,guzek.Mały,słabo wyczuwalny..Byłam po zapaleniu ucha i innych infekcjach,wiec jakos sie tym zbytnio nie przejęłam i zapomniałam o nim nawet.Tyle,że pare dni temu zorientowałam się,że on nadal jest i do tego się powiększył..jest widoczny już tak "gołym okiem". Jakiś konkretniejszych objawów nie mam typu gorączka,nocne poty. > Chociaż czasem mam takie dziwne swedzenia skóry. > Byłam dziś w mojej przychodni,u lekarza pierwszego kontaktu > delikatnie mówiąc pani doktor mnie olała.Mówie do niej a ona patrzy na zegarek xp z łaski dotknęła,pomacała troche ten kark i przepisała badania krwi..aaa i stwierdziła,że niektórzy ludzie mają całe życie powiększone węzły i żyją..super:P bardzo mnie to pocieszyło.Oczywiście morfologie zrobie,ale nie wiem czy nie pokazać się specjaliście,bo się martwie..Chce być pewna,na 100%,że to nic poważnego,w koncu takie moje prawo prawda? > Pozdrawiam Was serdecznie.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź