Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Powiększone węzły podżuchwowe,pod pachami i na karku - proszę o pomoc!
Komentujesz wpis użytkownika
motyl
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 22:28, dnia 2008-11-26 motyl napisał(-a): > > O 17:25, dnia 2008-10-17 Baldi napisał(-a): > > no najlepiej byloby pobrac wezel w calosci, metoda ta pozwoli na weryfikacje tego, co tam w srodku siedzi. > > a jakby costam wynalezli to wiesz, gdzie nas szukac :) > Otóż... nie pobrali mi całego węzła, miałam trzy biopsje cienkoigłowe - wynik niejednoznaczny(dwa węzły odczynowe, a w jednym rozmazy limfatyczne).Miałam termin wycięcia na 5 stycznia, ale postanowiłam wykluczyć boreliozę (tego roku gościłam cztery kleszcze)dodatkowo mam straszne drętwienie, sztywnienie ręki(onkolog tłumaczył, że węzły szyjne są powiększone i dają ucisk na nerw?!)Wczoraj odebrałam wyniki neuroboreliozy- i mam aktywną postać stąd te dolgliwości i powiększone węzły. > To paradoksalne, ale się cieszę. Wiem co to za choroba i zaczynam ostre leczenie....Czasem dobrze posłuchać własnej intuicji, ja trochę ze strachu przed wycięciem, chciałam wykluczyć inne choroby(węzeł szyjny, który jest najbardziej podejrzany jest u mnie fatalnie zlokalizowany, onkolog uprzedził mnie o możliowści uszkodzenia nerwu). Dobrze, że tak się stało, a nie inaczej. > Dzięki za forum, już prawie się przyzwyczaiłam do bycia z Wami, często czytałam różne posty, były bardzo pomocne. > Trzymam za Was kciuki i życzę dużo sił fizycznych i psychicznych!
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź