Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Powiększone węzły podżuchwowe,pod pachami i na karku - proszę o pomoc!
Komentujesz wpis użytkownika
motyl
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 19:39, dnia 2008-11-05 motyl napisał(-a): > > O 21:17, dnia 2008-10-17 Luna napisał(-a): > > Nie, nie bylo to straszne. W moim przypadku zastosowano mjejscowe znieczulenie i naprawde nic nie bolalo. Glowa do gory, wazne abys jak najszybciej znala prawde, nie baw sie wiec w biopsje cienkoiglowa bo ona nie zawsze pozwala na postawienie diagnozy. Trzymaj sie ! Zycze Ci pomyslnosci ! > Już jestem po biopsjach(lekarz zalecił zrobienie za jednym razem trzech-węzła karkowego, szyjnego z prawej i lewej strony)nie było aż tak strasznie...:)Dzisiaj byłam po wyniki u onkologa, niestety tak jak pisaliście i tak trzeba usunąć cały węzeł szyjny(wynik biopsji niejednozanczny-rozmazy limfatyczne, i OB rośnie w górę) Lekarz powiedział, że ten węzeł szyjny(najbardziej podejrzany-tak też wykazało USG )jest fatalnie zlokalizowany i będzie go trudno usunąć nie dotykając nerwu(możliwe powikłanie - mogę po zabiegu mieć ograniczone ruchy ręki).Mam skierowanie do szpitala onkologicznego , byłam się zarejestrować,na pobranie muszę czekać dwa miesiące....pewnie najdłuższe w moim życiu:( > Czy ktoś miał powikłania po wycięciu węzła szyjnego > ( zlokalizowanego w okloilcy"mięśnia płatowatego głowy") ?
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź