Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Powiększone węzły podżuchwowe,pod pachami i na karku - proszę o pomoc!
Komentujesz wpis użytkownika
Fizyka
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 17:52, dnia 2008-10-17 Fizyka napisał(-a): > > O 16:19, dnia 2008-10-17 Gosia82 napisał(-a): > > > O 15:53, dnia 2008-10-17 Fizyka napisał(-a): > > > Byłam na badaniu USG węzłów,pani doktor powiedziała,że nie są to węzły nowotworowe, wyglądają raczej jak węzły po stanie zapalnym:))) Są oczywiście powiększone i należy znaleźć przyczynę,ale z uwagi na krótki czas od brania ostatniego leku,mam poczekać jeszcze 2-3 tygodnie i ponownie zrobić USG. > > > > Włączam się do dyskusji z jednego powodu twoja lekarz pierwszego kontaktu stwierdziła że nie są to węzły nowotworowe po badaniu USG, mnie moja lekarz też tak powiedziała wówczas odetchnęłam (jak kamień z serca) tyle że po prawie dwumiesięcznej kuracji antybiotykowej węzły nadal były i miały się bardzo dobrze ;/ szczerze Ci powiem po tym wszystkim co doświadczyłam lekarzom pierwszego kontaktu nie wierzę lekarz do wszystkiego jest do niczego (jeśli ktoś czuje się urażony tym co napisałam to przepraszam ale jeśli ktoś przez dwa lata leczy się na anemię co miesiąc, dwa robi wyniki które się nie poprawiają a "lekarz" uważa że ten typ tak ma a później wychodzi III stadium zz to ja pasuje) > > Pozdrawiam > Trochę mnie zmartwiłaś...Nie zamierzam odpuścić lekarzom,poczekam jeszcze te dwa tygodnie i zobaczymy czy coś się zmieni,jeśli nie, zdecyduję się na biopsję. Bardzo dziękuję, cieszę się że są osoby,które szczerze potrafią coś doradzić w czasie problemów:)
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź