Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Powiększone węzły podżuchwowe,pod pachami i na karku - proszę o pomoc!
Komentujesz wpis użytkownika
Fizyka
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 14:37, dnia 2008-10-16 Fizyka napisał(-a): > > Ja miałam OB-6 a CRP 0,71 więc też ok reszta wyników też dobra.Miałam powiększone węzly nadobojczykowe. Jeden próbowali wyciąć przy znieczuleniu miejscowym, ale niestety sie nie udało, wycięli kawałek mięsa. Zrobili mi TK klatki, wyszły widoczne ale małe wezły(nie diagnostyczne).Najprawdopodobniej po tym nieudanym wycięciu będą robić jeszcze usg węzłów nadobojczykowych. Chyba szukam dziury w całym bo ogólnie czuję sie bardzo dobrze. Nie wiem sama co o tym myśleć. Czy dać sobie spokój czy brnąc dalej w to wszytsko. Kilka lat temu miałam wycięte guzki z obu piersi(nie były podobno nowotworowe) ale musze jeździć raz na rok na kontrolę. > Ja ogólnie staram się badać piersi (USG) raz w roku,tak dla świętego spokoju:)Nie wiem co Ci doradzić, wiem tylko że zdrowie to najcenniejsze co mamy... Sama nie wiem co mam ze sobą zrobić, zobaczę jak wyjdą te węzły chłonne podżuchwowe i na karku,ale myślę,że zrobię jeszcze raz badanie krwi i sprawdzę swoją tarczycę.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź