Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Powiększone węzły podżuchwowe,pod pachami i na karku - proszę o pomoc!
Komentujesz wpis użytkownika
Fizyka
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 17:48, dnia 2008-10-14 Fizyka napisał(-a): > > O 17:30, dnia 2008-10-14 Wiech napisał(-a): > > witaj... > > Ja specjalnie nie mam zbyt dużego doswiadczenia, ale powiem Ci co powinnaś zrobić ... jeżeli masz problem z węzłami a boisz się, to po prostu idż do onkologa, nie potrzebujesz skierowania itp. Jeżeli on uzna za stosowne zrobić biopsję czy inne badania to na nie Cie skieruje ... i bez prblemu i za to wszystko zapłaci NFZ ... > > Ja tak zrobiłem, pokazałem sie wcześniej u lek. pierwszego kontaktu, podzstawowe badania, w których specjalnie dużych odchyleń nie było poza rozmazem tam był niewielki "bałagan" > > lek zasugerował że najlepiej i najprościej jest iść z tym do onkologa, a jakby co to wtedy będziemy myśleć co z tym dalej robić. Tak też zrobiłem, miałem biopsję, a miwesiąc później pobrano mi węzeł chłonnu do badania histopatologicznego, w piatek dowiem się wszystkiego.... > > Głowa i uszy do góry ... nie wolno gnębić się złymi myślami, ale też zaniedbać niczego. > > pozdrawiam i trzymam kciuki > Dziękuję za radę, na pewno skorzystam:)Ale badania USG zrobię prywatnie, skoro jestem już na nie zapisana. > Trzymam kciuki za Twoje wyniki:)
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź