Ziarnica.pl
← Wróć do działu Czy mam ziarnicę?
Czy mam ziarnicę? Zamknięty

Proszę o diagnozę

Autor: rezo666 • 06.10.2008 18:56 • 35 odpowiedzi

dino

07.10.2008 17:42

O 19:39, dnia 2008-10-07 dino napisał(-a):

no tak faktycznie mnie troche podotykala ale co nas nie zabije to nas wzmocni i tak naprawde czlowiek sam nie zdaje sobie sprawy z tego ile ciezaru moze na siebie wzasc i niesc go i to nawet wyprostowanym wiecej nawet czasem podskakujac dlatego pewnie domyslasz sie zalezy mi na tym zeby ludzie ktorzy byli kiedys tez zdrowi.... do czasu az ich cos zaniepokoilo!!! NIE ZAPOMINALI O TYM

tylko spokoj moze nas uratowac i wzajemna rzyczliwosc

i tu pojawil sie wlasnie przykald na moje slowa

CZY NAPRAWDE CHOROBA NAUCZYLA WAS TYLKO TYLE ... SMUTNO MI

dino

07.10.2008 17:46

POGRATULOWAC ze mieli odwage wejsc jako zdrowi na ta strone z pytaniem ktore ich nurtuje czy to jest takie dziwne! Powiekszone wezly zdarzaja sie bardzo czesto stad wasza irytacja? i co moze i sa tylko zapalne a moze nawet na 1000 wedlug was bezsensownych pytan znajdzie sie jedna ktorej wasza pomoc uratuje zycie pomyslcie o niej!

baldi

07.10.2008 18:49

O 19:22, dnia 2008-10-07 dino napisał(-a):

Dla osob ktore uwazaja ze zadane pytanie jest bezsensowne niech na nie poprostu nic nie pisza

.. wystarczy spojrzec po dwoch pierwszych postach jaka jest reakcja na niepisanie.

to nei jest forum TYLKO DLA CHORYCH ZE SWISTKIEM ZE NAPRAWDE SA LUB BYLI CHORZY!

tak sobie mysle, ze nie Tobie to oceniac..

badzmy dla siebie wyrozumiali to slowa dla starych wyzeraczy hehe

Magga, jestem wyrozumialy dla Ciebie ;-)

Zoisyte

07.10.2008 18:59

O 19:28, dnia 2008-10-07 Rezo666 napisał(-a):

Dino wnioskuje iz masz duze doswiadczenie w sprawie ZZ? Jezeli moge zapytac. Osobiscie Cie dotknela? Dzieki Dino za slowa wsparcia. W dzisiejszych czasach doby internetu ludzie nie potrafia okazywac nawet odrobiny ciepla i ewentualnie dystasu do pewnych spraw naskakujac od razu na innych. APELUJE WIEC! Drodzy wyjadacze przestancie tlamsic osoby ktore oczekuja odpowiedzi na nurtujace je pytania.

Ty nie apeluj bo się tylko kompromitujesz.

Pojęcia o tej chorobie nie masz.

A swoimi idiotycznymi postami wzbudzasz tylko ataki śmiechu tych którzy naprawdę są chorzy i tych co już pokonali tę chorobę.

Nigdy nie odmówiłem pomocy potrzebującym na tym forum, ale mam alergię na idiotów którzy z byle czego robią chorobę nowotworową.

Tak bardzo chcesz przez to przejść?

Nie jestem na tyle okrutny (jeszcze) żeby Ci napisać "spełnienia marzeń"

johana

07.10.2008 19:13

O 19:13, dnia 2008-10-07 Rezo666 napisał(-a):

A zazwyczaj niestety jest tak ze Ci ktorzy sie martwia zazwyczaj na cos choruja a Ci co maja wszystko w d*** nie!!!

Oj nie masz racji. Ja się nie martwiłam, miałam wszystko w d**** i zachorowałam :)

( w sumie brakuje mi jednej gwiazdki w Twojej wypowiedzi ale chyba chodziło o dupę) ;)

dino

07.10.2008 19:20

wiecie co? mowcie sobie co chcecie ,,Bladi i spolka" tak moge to nazwac i nie chce sie z Wami solidaryzowac choroba jak kazda inna do przyjemnosci nie nalezy trafic na nia mozna jak 6 w totolotka ale to nie zmienia faktu ze moze sie przytrafic i dajcie spokoj ludziom z pytaniami szczerze zal mi Was za ta odrobine goryczy ktora w sobie nosicie

Rezo666

07.10.2008 19:31

O 21:20, dnia 2008-10-07 dino napisał(-a):

wiecie co? mowcie sobie co chcecie ,,Bladi i spolka" tak moge to nazwac i nie chce sie z Wami solidaryzowac choroba jak kazda inna do przyjemnosci nie nalezy trafic na nia mozna jak 6 w totolotka ale to nie zmienia faktu ze moze sie przytrafic i dajcie spokoj ludziom z pytaniami szczerze zal mi Was za ta odrobine goryczy ktora w sobie nosicie

Zoisyte duzo zolci z siebie wylewasz. Mam prawo do pytan i do odpowiedzi. Moze malo wiem o tej chorobie wcale nie przecze. Jednak nie uprawnia Cie to do oceniania ludzi. Bo nie jestes Bogiem. Moze macie racje odnosnie tego, iz to raczej nie ZZ. Ale wszystko jest mozliwe... Zapewne wy tez nie dopuszczaliscie do siebie mysli iz moze Was cos takiego spotkac.

dino

07.10.2008 19:37

i nie mowie tego zeby komukolwiek sprawic przykrosc wiadomo rozni sa ludzie ale trzeba do konca pamietac ze LUDZMI sa tomaja prawo do tego by pisac ze ich boli tu i owdzie i nie oczekuja wiele wierzcie mi ! Po co robic z tego forum takich naskokow na ludzi to sie bardzo zle odbiera.
Bladi mozliwe ze chcialabys tu stworzyc takie miejsce dla ziarniakow bo tak to rozumiem, nie wiem czy dobrze ?
Nie traktujcie ludzi tak z gory BARDZO WAS PROSZE!

Zoisyte

07.10.2008 19:42

O 21:31, dnia 2008-10-07 Rezo666 napisał(-a):

Zoisyte duzo zolci z siebie wylewasz. Mam prawo do pytan i do odpowiedzi. Moze malo wiem o tej chorobie wcale nie przecze. Jednak nie uprawnia Cie to do oceniania ludzi. Bo nie jestes Bogiem. Moze macie racje odnosnie tego, iz to raczej nie ZZ. Ale wszystko jest mozliwe... Zapewne wy tez nie dopuszczaliscie do siebie mysli iz moze Was cos takiego spotkac.

Masz prawo??? A jakie Ty masz prawo???

Gdybyś miał IQ większe niż 80 to najpierw poczytałbyś sobie o chorobie, potem posty na forum a dopiero na końcu zadał pytanie.

Ale nie, wiesz dlaczego?

Bo jesteś hipochondrykiem

Nie zadowala Cię zwykła angina, musisz być poważnie chory

Musisz absorbować innych ludzi sobą (co widać po pierwszych postach, pisałeś sam do siebie)

Magga dobrze Ci napisała, szukaj na forach dla hipochondryków, to forum jest dla naprawdę potrzebujących.

Dino, wara Ci od Baldiego, bo bez niego nie miałbyś ani gdzie ani o czym pisać

dino

07.10.2008 19:45

Ty nie apeluj bo się tylko kompromitujesz.

przed kim sie kompromituje?

Pojęcia o tej chorobie nie masz.

ciekawe czy Ty ja przed choroba i oznakami posiadales?

A swoimi idiotycznymi postami wzbudzasz tylko ataki śmiechu

szczerze wspolczuje reakcji bo jest bardzo dziwna..

tych którzy naprawdę są chorzy i tych co już pokonali tę chorobę.

mow za siebie

Nigdy nie odmówiłem pomocy potrzebującym na tym forum,

wiec czas najwyzszy zrobic sobie dluuuuuga przerwe i powrocic z lepszym nastawieniem

ale mam alergię na idiotów którzy z byle czego robią chorobę nowotworową.

i po co to dodajesz jesli tak ciagle bedziesz to powtarzac to nigdy z tego bagna nie wyjdziesz

Tak bardzo chcesz przez to przejść?

a straszysz bo niebardzo rozumiem?

Nie jestem na tyle okrutny

,,ale z checia bym Ci flaki wyprul"

(jeszcze) żeby Ci napisać "spełnienia marzeń"

podle!

dino

07.10.2008 19:50

O 21:42, dnia 2008-10-07 Zoisyte napisał(-a):

O 21:31, dnia 2008-10-07 Rezo666 napisał(-a):

Masz prawo??? A jakie Ty masz prawo???

o prosze sedzina

Gdybyś miał IQ

większe niż 80 to najpierw poczytałbyś sobie o chorobie, potem posty na forum a dopiero na końcu zadał pytanie.

Ale nie, wiesz dlaczego?

Bo jesteś hipochondrykiem

sluchaj slodziutka/i to tez jest choroba i wierz mi czasem nawet gorsza od ziarnicy wiec troche wyczucia

Nie zadowala Cię zwykła angina, musisz być poważnie chory

Musisz absorbować innych ludzi sobą (co widać po pierwszych postach, pisałeś sam do siebie)

CO SIE Z WAMI DZIEJE SKAD TEN JAD

NIKT WAM NIE KAZE ODPISYWAC LUDZIEEEE

JESTESCIE JUZ TAK POCHLONIECI W TEJ CHOROBIE ZE ZAPOMNIELISCIE O CZLOWIECZENSTWIE!

Magga dobrze Ci napisała, szukaj na forach dla hipochondryków, to forum jest dla naprawdę potrzebujących.

Dino, wara Ci od Baldiego, bo bez niego nie miałbyś ani gdzie ani o czym pisać

ble ble Nie on pierwszy nie ostani nie zalozylby znalazl by sie ktos inny

Rezo666

07.10.2008 19:55

O 21:37, dnia 2008-10-07 dino napisał(-a):

i nie mowie tego zeby komukolwiek sprawic przykrosc wiadomo rozni sa ludzie ale trzeba do konca pamietac ze LUDZMI sa tomaja prawo do tego by pisac ze ich boli tu i owdzie i nie oczekuja wiele wierzcie mi ! Po co robic z tego forum takich naskokow na ludzi to sie bardzo zle odbiera.

Bladi mozliwe ze chcialabys tu stworzyc takie miejsce dla ziarniakow bo tak to rozumiem, nie wiem czy dobrze ?

I tu sie mylisz. BARDZO ZADOWALALABY MNIE ZWYKLA ANGINA. Pewne wzmianki jednak swiadcza ze jest to co innego. I nie wmowisz mi ze szukam dziury w calym. Jak chcesz mozesz mnie rowniez obrazac, nie bede sie bronil(nie zebym nie mial argumentow na Twoje "ataki" na moja osobe). Z drugiej strony jestem Cie w stanie zrozumiec. Duzo przeszedles(wiekszosci nie jestem w stanie sobie zapewne nawet wyobrazic). Twoje wypowiedzi napietnowane sa gorycza i nienawiscia w stosunku do mnie. Czy naprawde uwazasz ze nie mialbym co robic tylko wydurniac sie na forum jezeli naprawde nie mialbym problemu??? Mimo wszystko pozdrawiam.

madzia1

07.10.2008 20:00

Po pierwsze! czy Ty człowieku umiesz używac znaków interpunkcyjnych? zobacz jak wygląda to co napisałeś? Natłok słów nie do zrozumienia.

A po drugie! od kiedy Baldi to kobieta?! - ubliżasz mi w tym momencie bardzo!

Rezo666

07.10.2008 20:01

O 21:55, dnia 2008-10-07 Rezo666 napisał(-a):

I tu sie mylisz. BARDZO ZADOWALALABY MNIE ZWYKLA ANGINA. Pewne wzmianki jednak swiadcza ze jest to co innego. I nie wmowisz mi ze szukam dziury w calym. Jak chcesz mozesz mnie rowniez obrazac, nie bede sie bronil(nie zebym nie mial argumentow na Twoje "ataki" na moja osobe). Z drugiej strony jestem Cie w stanie zrozumiec. Duzo przeszedles(wiekszosci nie jestem w stanie sobie zapewne nawet wyobrazic). Twoje wypowiedzi napietnowane sa gorycza i nienawiscia w stosunku do mnie. Czy naprawde uwazasz ze nie mialbym co robic tylko wydurniac sie na forum jezeli naprawde nie mialbym problemu??? Mimo wszystko pozdrawiam.

Poza tym czytałem o objawach ZZ. Ciekawe czy Ciebie nie niepokoilby powiekszony wezel( badz guz) na szyi, powiekszony migdal, krew w slinie, szybka meczliwosc, ospalosc , oslabienie i brak apetytu. Niektore obajwy sie zgadzaja w 100% a wszystkie przeciez nie musza!!!!!! Wiele osob mialo np wzorcowa morfologie i co? Nie mieli potow i co? Hę?

baldi

07.10.2008 20:02

dino

07.10.2008 20:02

O 20:49, dnia 2008-10-07 Baldi napisał(-a):

O 19:22, dnia 2008-10-07 dino napisał(-a):

Dla osob ktore uwazaja ze zadane pytanie jest bezsensowne niech na nie poprostu nic nie pisza

.. wystarczy spojrzec po dwoch pierwszych postach jaka jest reakcja na niepisanie.

to nei jest forum TYLKO DLA CHORYCH ZE SWISTKIEM ZE NAPRAWDE SA LUB BYLI CHORZY!

tak sobie mysle, ze nie Tobie to oceniac..

A komu? .....TOBIE- tak wlasnie myslalam to nic tu po mnie

badzmy dla siebie wyrozumiali to slowa dla starych wyzeraczy hehe

Magga, jestem wyrozumialy dla Ciebie ;-)