rezo666
06.10.2008 18:56
Witam! Zapewne jak wielu z Was mam pewien problem. Nie wiem czy moje obajwy kwalifikują się na te forum jednakże może ktoś miał podobnie i mógłby mi coś doradzić. Otóż wszystko zaczęło się jakieś półtora tygodnia temu kiedy to obudziłem się z dziwnym metalicznym posmakiem w gardle. Doszły do tego później chrypka(taka delikatna), cholerny ból gardła i w miedzyczasie katar. Po pewnym czasie zacząłem pluć śliną z nieznaczną domieszką krwi i mieć trudności w przełykaniu pokarmu. Z problemem tym udałem się najpierw do lekarza internisty, który skwitował moje objawy ironicznym uśmieszkiem, zbagatelizował z góry przesądzając,że to przeziębienie. Wymusiłem na nim skierowanie do laryngologa, który po zaskakująco szybkim obejrzeniu jamy ustnej stwierdził ANGINĘ. Dodac muszę, iż nie pluję krwią non stop zdarzyło się to może jakies 2 razy. Wyczułem także nieznaczny twardy powiększony guzek, który prawdopodobnie jest wezlem chlonnym. Oprocz tego mam powiekszony lewy migdal i przekrwione gardlo. Czy mam ZZ? Czy moze to angina badz cos jescze ciezszego? Mial ktos taki przypadek. Czekam na odp i serdecznie pozdrawiam. Rezo