Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Czy to może być ziarnica? Proszę o pomoc.
Komentujesz wpis użytkownika
Anka
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 00:23, dnia 2005-02-20 Anka napisał(-a): > > gdyby wezly byly podejrzane CHYBA bylyby "hypoechogeniczne" (nie jestem lekarzem, jak cos - prosze mnie poprawic). mam nadzieje, ze jest to tylko "zwykla" infekcja, ciut dluzsza niz normalna. > Witam! > Dziekuje za odpowiedz. Bylam na nastepnym USG i lekarka je robiaca - pracuje w Instytucie Onkologii w Krakowie - kolejny raz powiedziala, ze sa to wezly niepodejrzane. Dwa zmniejszyly sie, jeden powikszyl o 3 mm. Pytalam sie o ziarnice i chloniaki i bialaczke - powiedziala, ze nic z tych rzeczy. Sprawdzalam ja, ma doktorat z diagnozowania zamian zianicy w plucach, wiec juz nie wiem, chyba przstane sie przejmowac, chociaz zle sie czuje. Troche glupio mi, ze pisze na tym forum, ale uwazam, ze trzeba brac pod uwage wszystko. Moja matka byla zle diagnozowana i umarla na raka. Bardzo mi jej brak. Podziwiam Was, ze walczycie z ta choroba. Podziwiam i przepraszam. Chce zaufac lekarzom i ufam, juz zrobialam i co moglam. Dobrze by bylo, zeby wszyscy dbali o swoje zdowie i zycie. Ide przytulic mojego kotka - nazywa sie Myszka - i jestem z Wami, zawsze. Ania.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź