Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Czy to może być ziarnica? Proszę o pomoc.
Komentujesz wpis użytkownika
Aga
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 12:01, dnia 2005-02-16 Aga napisał(-a): > > 2005-02-15 23:06... sylwula napisał(a): > > hey Aniu. Wyczuwam straszną panikę w twojej wypowiedzi. chyba masz syndrom studenta medycyny co ma każdą chorobę, o której akurat czytał:) ja studiuje psychologie i czasem mam wrażenie że nie ma ludzi zdrowych psychicznie (hihi) Ja myśle ze mozesz troszkę bardziej zaufać lekarzom. Gdyby mieli nawet malutkie podejrzenie, że to może być nowotwór a nie wirus na pewno by zareagowali i wysłali na biopsję. Przynajmniej tak było w moim przypadku, kiedy wyraźnie brali pod uwagę możliwość zwykłego zapalenia węzłów chłonnych z małym ale... i to "ale" wysłało mnie na biopsje i wycinek i niestety "ale" się potwierdziło. Mysle jednak że oni wiedzą co robią. Ty oczywiście masz prawo do stuprocentowej pewności i jeśli Cię to aż tak nurtuje to zrób wszystko żeby się upewnić, ale Aniu mysle że nie musisz się aż tak martwić. Nie ma czym :) Zycze zdrówka, powodzenia i duuuużo wewnętrznego spokoju:) > Akurat.......... zaufaj lekarzom, jeszcze czego. Mojego meza lekarze leczyli kilka miesiecy na roznego rodzaje infekcje, a jak sie sprawa wyjasnila - no to sie okazalo ze jest IVB
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź