Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: ciekawe pytanie o wyniki usg
Komentujesz wpis użytkownika
anonymous
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 14:42, dnia 2008-09-19 anonymous napisał(-a): > > O 16:25, dnia 2008-09-19 Javelin napisał(-a): > > Dzieki za odpowiedz.Mam jeszcze taka prosbe do was,jesli ktos was mogłby zrobic zdjecie swojego usg i przeslac mi ne meila.Wiem ze najlepiej pojsc do kogos innego zrobic usg i tak postaram sie zrobic.Jesli miałby ktoś z was taka mozliwość to bardzo bede wdzieczny,moj meil to: tomek7027@wp.pl > > > > pozdrawiam > Ale czemu sie tak przejmujesz tymi wezlami podzuchwowymi ? Mi lekarz powiedzial , ze jesli nie sa wielkosci kurzego jajka i tylko one sa powiekszone ( wyczuwalne ) to generalnie nie ma sie co przejmowac ( kilku niezaleznych lekarzy mi to powiedzialo ) O wiele wazniejsze sa wezly na szyi , pod pachami , w pachwinach i nad obojczykiem. Co do wezlow karku - nie wiem - lekarze o nich nie wspominali, ale podkreslam - jak mi lekarz badal wezly to stwierdzil , ze z podzuchwowych niewiele wynika i ich sie nawet nie badal , za to bardzo dokladnie mnie pomacal po szyi , po obojczyku itd... A potem poszedlem jeszcze na 3 niezalezne USG i sie prawie uspokoilem.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź