Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Chemioterapia
Odpowiedź w wątku: co wolno a czego nie wolno podczas abvd? : )
Komentujesz wpis użytkownika
agatazz
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 18:30, dnia 2008-09-11 agatazz napisał(-a): > > O 19:40, dnia 2008-09-09 Mango napisał(-a): > > Witam:) > > Okazało się że mam zz. Jestem w trakcie 3-go cyklu Beacopp-u, wczoraj byłam na pecie i czekam na wynik który może zadecydować o przejściu na "łagodniejsze" - abvd. > > > > i tu pytanie? lekarz twierdzi że przy ABVD można już normalnie funkcjonować.. ale co to znaczy? chciałabym wiedzieć jak to "normalne funkcjonowanie" wygląda w praktyce:) czy chodzicie do klubów, kawiarni? czy odwiedzacie znajomych oddalonych od was o 300 km wybierając za środek transportu pociąg? czy macie siłę szwendać się po mieście? > > > > I czy to prawda że jeden cykl ABVD trwa...miesiąc ! :/ > > > > pozdrawiam ciepło : ) > witaj...chcialam ci powiedziec ze kazdy inaczej przechoidz abvd...ja niestety czulam sie fatalnie ale tylko w dzien chemii..pozniej zylam w miare normalnie..wylaczajac dni kiedy bolaly kosci...ale bylo ich nie wiele:)..na szczescie...dlatego glowa do gory!!!..zyj na miare mozliwosci i ciesz sie tym co niesie nowy dobry dzien...trzymam kciuki za ciebie ..powodzenia!!!!
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź