Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Chemioterapia
Odpowiedź w wątku: co wolno a czego nie wolno podczas abvd? : )
Komentujesz wpis użytkownika
Madzia
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 09:29, dnia 2008-09-11 Madzia napisał(-a): > > O 19:40, dnia 2008-09-09 Mango napisał(-a): > > Witam:) > > Okazało się że mam zz. Jestem w trakcie 3-go cyklu Beacopp-u, wczoraj byłam na pecie i czekam na wynik który może zadecydować o przejściu na "łagodniejsze" - abvd. > > > > i tu pytanie? lekarz twierdzi że przy ABVD można już normalnie funkcjonować.. ale co to znaczy? chciałabym wiedzieć jak to "normalne funkcjonowanie" wygląda w praktyce:) czy chodzicie do klubów, kawiarni? czy odwiedzacie znajomych oddalonych od was o 300 km wybierając za środek transportu pociąg? czy macie siłę szwendać się po mieście? > > > > I czy to prawda że jeden cykl ABVD trwa...miesiąc ! :/ > > > > pozdrawiam ciepło : ) > Ja jestem właśnie po 4 BEAOPPie eskalowanym. Po 3 byłam na tomografii (stwierdzili, że PET za drogi i będzie tylko na koniec). Mam jeszcze kilka powiększonych węzłów; mają max 13 mm. Czy one nie powinny już zniknąć? > Miałam mieć naświetlania, ale podobno się nie nadaje, bo miałam płyn w opłucnej. Dadzą mi teraz abvd (2 miesiące = 4 wlewy). Potem PET. Mam nadzieję, że wystarczy.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź