Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Chemioterapia
Odpowiedź w wątku: co wolno a czego nie wolno podczas abvd? : )
Komentujesz wpis użytkownika
victorias
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 21:56, dnia 2008-09-09 victorias napisał(-a): > tekst> O 20:23, dnia 2008-09-09 Baldi napisał(-a): > > > O 19:40, dnia 2008-09-09 Mango napisał(-a): > > > Okazało się że mam zz. Jestem w trakcie 3-go cyklu Beacopp-u, wczoraj byłam na pecie i czekam na wynik który może zadecydować o przejściu na "łagodniejsze" - abvd. > > dziwnie troche.. > EEE tam mnie nie dziwne. Ja też tak mialam. Po 3 eskBEACOPP PET i zmiana na ABVD. Ja robie wszystko, tylko oczywiscie na miare sil. ABVD lzejsze jest ale pod niektorymi wzgledami daje, przynajmniej mnie, bardziej w kosc. Spadki w morfologii mniejsze ale to reka boli, to zyły chore, to wymioty wieksze. Tyle ze sie szybciej dochodzi do siebie, ale i tak z wlewu na wlew jest gorzej. > Ale generalnie i troche jezdze do znajomych i troche sie nawet po gorach udalo pochodzic. Wiec mozna sobie zyc prawie normalnie. No do pracy to mi sie nie chcialo isc, jak mi moj lekarz zasugerowal powrot, to sie troche zdziwilam. Ja tam wole sie praca nie stresowac, wystarczy stresow w chorobie i tym leczeniu. > Pozdrowionka cieplutkie dla wszystkich :))
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź