Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Ogólne
Odpowiedź w wątku: Bol po prawej stronie klatki piersiowej i "granie"przy oddechu??
Komentujesz wpis użytkownika
rydzadam
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 17:56, dnia 2008-09-08 rydzadam napisał(-a): > > O 12:41, dnia 2008-09-08 Oliwcia napisał(-a): > > Witam wszystkich!! > > > > Mam pytanie z tych "co to jest"?? > > Od miesiaca boli mnie z prawej strony klatki piersiowej, jest to ciagly bol powiedzialabym lekko "piekacy".Nie nasila sie przy oddychaniu, tylko staje sie mocniejszy jak np. leze na brzuchu. > > W czerwcu mialam morfologie wyszla ok, nawet OB w normie. > > Nie mam zadnych innych dodatkowych objawow: goraczki brak, pocenia brak, spadku wagi brak. > > W piatek mialam moja standardowa-roczna TK klatki piersiowej i chyba padne zanim odbiore wyniki ;) > > > > Bol zrobil sie silniejszy po tomorgafii, jest typowo z prawej strony dzis nie moglam spac,bo zaczelam wyczowac wyrazne "granie" czy tez "chrobotanie" z prawej strony przy oddechu. > > > > Ziarnica, ktora mialam 4lata temu, byla umiejscowiona z prawej stroy srodpiersia wlasnie :( Wtedy takze mialam bol z prawej strony klatki, tylko klujacy i nasilajacy sie podczas oddychania, rowniez przy nim mi "chrobotalo". Byl spowodowany oczywiscie wielkoscia guza, ktory sciskal mi pluca, bo mial 9cm. > > > > Czy ktos domysla sie moze co moze dolegac mi teraz?? > > Czy ktos mial podobne objawy jak ja?? > > Co to za bol i skad moze sie brac "granie" przy oddychaniu. > > > > Pozdrawiam wszystkich cieplutko :) > Może być dziesięć innych przyczyn niż nawrót chłoniaka :) np. zapalenie oskrzeli. Nikt Ci logicznie nie odpowie na nurtujące pytanie. Pozostaje tylko czekać na wynik tomo. W każdym razie koniecznie napisz, co pokazał wynik, a ja za Twoje zdrówko zaraz Żubrzyka wypiję.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź