Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Czy onkolog mógł zbagatelizować problem?
Komentujesz wpis użytkownika
Shanti
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 13:52, dnia 2008-05-21 Shanti napisał(-a): > Mnie Pani onkolog spokojnie wysłuchała, a następnie oświadczyła że węzły mam owszem powiększone ale wyczuwam je głównie dlatego że jestem taka szczupła. Jasne. > Pytanie jednak pozostaje dlaczego w takim razie wyczuwam tylko niektóre swoje węzły (pozostałych jakoś pomimo swojej szczupłości nie odczuwam)i dlaczego lekarz domowy powiedział że są one bardzo powiększone. Skoro moje węzły zaniepokoiły lekarza w przychodni dlaczego Pani onkolog nawet porządnie ich nie zbadała(?) Może i przesadzam ale bardzo mnie to martwi szczególnie dlatego że naczytałam się wielu opowieści o zaniedbaniach lekarzy w wykrywaniu tej choroby. > Ponawiam więc moje zapewne trochę naiwne pytanie : Czy Pani onkolog na prywatnej wizycie mogła zbagatelizować albo przeoczyć węzły nadające się do biopsji? > Będę wdzięczna za każdą odpowiedź. > ps.Napisz moja Droga co powiedział Ci lekarz jak się do niego udasz, ja zupełnie nie mam w tej chwili na to czasu (egzaminy) ani chęci. > Pozdrawiam i także życzę zdrowia. > Shanti
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź