Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Czy jestem chory na ziarnice złosliwą?
Komentujesz wpis użytkownika
ppeerr
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 22:30, dnia 2008-03-31 ppeerr napisał(-a): > > O 19:11, dnia 2008-03-31 Dariusz napisał(-a): > > >nie masz juz ochoty do życia przez to wszystko, nie mam siły na dalsze istnienie, może to nerwica ale straszna, co tu dłuzej mówic, jak top wszystko bedzie długo jeszcze trwało to koniec ze mną bno mnie to cos co powoduje ze jestem taki przyklapnięty wykończy. nie ma gadania. > > a jak bolały króciutko węzełki? a przy tych chorobach np. ziarnica nie bolą, po alkoholu tez nic sie z nimi nie dzieje i zwariuje od ich sprawdzania co chwile. chyba jestem hipohondrykiem. > Chyba ? > Jak je bedziesz mietosil to nie ulatwisz sprawy, poszukaj dziewczyny to dasz im spokoj- z doswiadczenia > Bole poalkoholowe to tez nie regula, wlasciwie to z reguly ich nie ma :D > Ad rem- tak, wydaje mi sie, ze jestes wrazliwy/masz nerwice i to moze byc zrodlo Twoich problemow. Nowotwory krwi sa w tej grupie wielkim hitem z uwagi na dosyc pospolite objawy. Widac to przy liczbie odwiedzin strony. 95% osob odwiedzajacych ten sajt to zapewne ludzie tacy jak Ty, z ta roznica, ze wiekszosc boi sie nawet zadac pytanie na forum :) > Tak czy siak powiekszonych wezlow nie powinno sie olewac, skoro lekarka mowi, ze wszystko ok a Ty dalej masz podejrzenia to dla swietego spokoju usg/rtg/ct/etc :) Nie martw sie bo wydaje mi sie, ze nie ma czym. Pozdro
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź