Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Czy jestem chory na ziarnice złosliwą?
Komentujesz wpis użytkownika
aguśk
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 21:37, dnia 2008-03-28 aguśk napisał(-a): > > O 21:41, dnia 2008-03-28 Dariusz napisał(-a): > > Proszę wszystkich o jakąkolwiek pomoc. Już rok temu a może nawet dawniej powiększyły miu się węzły chłonne na szyi i pod żuchwą. Nie było gorączki ani nie zchudłem. Później żle poczułem się ale to minęło io już się nie pojawiło. Teraz znowu czuję się od dłuższego czasu żel (od październki) i pojawiły się węzły pod pachą. Jeszcze jakoś się trzymam. Byłem w końcu z wizyt a u lekaża a on skierował mnie na badanie krwi, hormonóeww tarczycy. Wszystko świetnie. Później echo serca gdyż było podejrzenie zespołu wypadającego płatka. Wszystko w porządku. Teraz i może mam 36,9 stopni i często boli mnie brzuch. Błagam pomóżcie. Lekaż daje mi kolejno witaminy, leki na uspokojenie, bo mówi, że wymyslam sobie choroby, gdy mu powiedziałem, że to może byc nowotwór węzłów chłonnych. > Proponuję zrobić USG szyi i jamy brzusznej.Nawet jesli nie uda Ci sie wyrwać skierowania to zrob sobie prywatnie.Nie są to badania drogie a zarazem będziesz spokojniejszy.Do tego jeszcze koniecznie RTG klatki piersiowej (tańsze jest niż USG). > Pozdr > AGUŚK
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź