Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Dżamal

Autor: Pytanie • 28.04.2007 19:52 • 2 odpowiedzi

Pytanie

28.04.2007 19:52

Odpowiedz

Pytanie mam takie , czy przy ZZ możliwy jest nawrót bez powiększenia wyczuwalnych zewnętrznie węzłów ,mysle o tych np.w okolicach obojczyka??czy lekarz przy macance może przeoczyc nawrót?Czy to sie nie zdarza bo zawsze przy ziarnicy są wyczuwalne pakiety?

Dżamal

28.04.2007 19:54

Odpowiedz

O 21:52, dnia 2007-04-28 Pytanie napisał(-a):

Pytanie mam takie , czy przy ZZ możliwy jest nawrót bez powiększenia wyczuwalnych zewnętrznie węzłów ,mysle o tych np.w okolicach obojczyka??czy lekarz przy macance może przeoczyc nawrót?Czy to sie nie zdarza bo zawsze przy ziarnicy są wyczuwalne pakiety?

Sorx pokręciłem rubryczkę temat z rubryczką autor wątku

;-)))

Asica

29.04.2007 16:06

Odpowiedz

Pytanie mam takie , czy przy ZZ możliwy jest nawrót bez powiększenia wyczuwalnych zewnętrznie węzłów ,

IMO jest

Pytanie mam takie , czy przy ZZ możliwy jest nawrót bez powiększenia wyczuwalnych zewnętrznie węzłów ,mysle o tych np.w okolicach obojczyka??

IMO,jesli chodzi o wezly w okolicach obojczyka,to zalezy do jakich wymiarow sa one powiekszone.IMO małe powiekszenie nie bedzie widoczne na zewnatrz..mało powiekszone wezły MOGA byc oczywiscie wyczuwalne przy macankach..ale widoczne na zewnatrz sa z reguly mocniej powiekszone wezły..

czy lekarz przy macance może przeoczyc nawrót?

jak dla mnie,SAMA macanka jako badanie kontrolne=wykluczajace nawrót choroby,to "parodia".Powinne byc wykonane inne badania wykluczajace nawrót..samo "macanie" jest dobre na badanie ozieblosci seksualnej ;)))

Czy to sie nie zdarza bo zawsze przy ziarnicy są wyczuwalne pakiety?

Znam przypadek,gdzie nie byly wyczuwalne pakiety,bo powiekszony wezel,gdzie"grasowala"sobie ZZłośnica byl w klatce piersiowej..i raczej trudno domacac sie wezla w klacie,prawda?