Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Nie badz sztywniak - WYSLIJ KARTKE

Autor: Ali • 05.10.2005 15:16 • 12 odpowiedzi

Ali

05.10.2005 15:16

Odpowiedz
Hej,

Wiecie co... niech raz ja bede prowodyrem...

Zaskaczmy Hele MEGA POZYTYWNIE !!!
Wyslijmy jej pocztowki...

Babka jest OK... i teraz nas potrzebuje...

Adres Kliniki Hematologii i Transplantacji Szpiku w Katowicach znacie a jak nie, to chyba nie bedzie wielkim nietaktem jak powiem ze jest w internecie :>
(szukajcie kliniki NIE KATEDRY)

Wystarczy zaadresowac na H E L A

NA PEWNO dojdzie!!!!

To CO....

DAMY CZADU!!!!

NIE BADZCIE SZTYWNIAKI!!!

baldi

05.10.2005 15:30

Odpowiedz

O 17:16, dnia 2005-10-05 Ali napisał(-a):

Wiecie co... niech raz ja bede prowodyrem...

brawo. dowartościuj sie.

Babka jest OK... i teraz nas potrzebuje...

fantomasz tez jest na PBSCT. jemu kartki nie wysylamy, tak? bo co..? gorszy jest? :-((((

To CO....

DAMY CZADU!!!!

dawaj, dawaj.

NIE BADZCIE SZTYWNIAKI!!!

przepraszam, ale zachowam zdrowy rozsadek. jak Helka wroci do stanu uzywalnosci to mam nadzieje, ze sie wypowie w tym temacie w tym watku. nie mam zamiaru uczestniczyc w Waszej licytacji kto zrobil dla niej wiecej, kto ma lepszy pomysl, zeby zablysnac (dobrze wiesz Ali, ze zrobiles dla niej bardzo duzo, prawda? i ona o tym ZDECYDOWANIE wie).

nagle "wszyscy" wokolo zaczeli nosic silikonowe bransoletki na przegubach.. niby fajne (bardzo kolorowe, zielone, fioletowe, niebieskie), tylko co tam pisze na nich? "be cool", "lubie lody" czy "be happy".. malo to ma wspolnego z zoltym livestrongiem, prawda?

tylko nie strzel focha po raz drugi piszac "skasuj watek". chce sie dowiedziec co masz do powiedzenia, Ali.

Ali

05.10.2005 16:02

Odpowiedz
Wiesz...

Mam nadzieje ze inni nie patrza na zycie tak cynicznie jak Ty...

Chcesz, pisz... nie chcesz, nie pisz...

To co ja zrobilem to moja sprawa i nic nikomu do tego, tym bardziej w tym miejscu...

I powiem ci jeszcze jedno na koniec...

ZADEN sposob okazania zyczliwosci nie jest glupi... GLUPI jest ten ktory tego nie rozumie!

I wiesz... zanim napisalem tego posta zastanawialem sie czy to zrobic... i wiesz... postanowilem zaryzykowac... bo nawet jakby Helka miala mnie opierniczyc to i tak wole zeby to zrobila - trudno... ale chyba byloby jej milo jakby dostala jednego dnia 20, 50, 100 kartek z haslem np "jestesmy z Toba"!!!

A wiesz dlaczego... bo tych kurwa pare slow jest teraz duzo warte.

I naprawde WIERZE ze ci wszyscy ludzie to rozumieja!

I wiesz Baldi... poraz pierwszy mnie wkurzyles.

baldi

05.10.2005 16:14

Odpowiedz

O 18:02, dnia 2005-10-05 Ali napisał(-a):

Chcesz, pisz... nie chcesz, nie pisz...

ale jak nie napisze to mam juz nalepke.. nie dla idiotow, tak? a nie, to inaczej szlo. sztywniak. ok.

ZADEN sposob okazania zyczliwosci nie jest glupi... GLUPI jest ten ktory tego nie rozumie!

ok, nic takiego nie napisalem.. chyba.. bo juz trace glowe czasem..

ale chyba byloby jej milo jakby dostala jednego dnia 20, 50, 100 kartek z haslem np "jestesmy z Toba"!!!

a ja jej zycze sto, piecset, nawet tysiac kartek! ale takich z potrzeby serca, a nie dlatego, ze napisales "kartka albo sztywniactwo".

A wiesz dlaczego... bo tych kurwa pare slow jest teraz duzo warte.

yhm.

I wiesz Baldi... poraz pierwszy mnie wkurzyles.

a wiesz, ze po raz kolejny nie zareagowales na to, co napisalem.

zatem zapytam po raz drugi.

dlaczego nie wyslanie kartki do innych osob, ktore w tym momencie cierpia nie jest sztywniactwem?

nie segreguj ludzi na gorszych i lepszych. bo to zle.

Ali

05.10.2005 17:23

Odpowiedz
Rozumiem ze pojecie rozbioru logicznego wypowiedzi i znaczenie slow ktore czytasz nie sa ci obce... ale czy wiesz jakie jest przeslanie za nimi stojace? Mam wrazenie ze zupelnie nie.

Wiesz... ja nie przypominam sobie abym porownywal kogos z kims (moze mi przypomnisz), za to ty uzyles takiego porownania.

Stwierdzenie ze ktos jest OK odnosi sie tylko to tego kogos i nie oznacze ze inni nie moga byc OK, chyba ze ty stosujesz inna logike.

Baldi, dlaczego robisz taka zla atmosfere? Co chcesz przez to osiagnac?

agullkan

05.10.2005 18:17

Odpowiedz
Oj chłopcy, chłopcy... :)
Oboje zrobiliście, robicie i pewnie robić będziecie duuuużo dla Helci, więc po co te dyskusje, dywagacje...
Myślę, że obojgu Wam się nieźle zbierze za ten wątek, jak tylko znana wszystkim osobistość nabierze trochę sił ;)

Nie będę Wam mówiła co macie robić (i inni też) bo przecież wiecie czego Heli teraz najbardzie potrzeba...

Pozdrawiam i trzymajcie się cieplutko

Asica

05.10.2005 21:55

Odpowiedz

O 18:02, dnia 2005-10-05 Ali napisał(-a):

Mam nadzieje ze inni nie patrza na zycie tak cynicznie jak Ty...

Cynicznie?:| A Ty chyba patrzysz krotkowzrocznie?:| Nie widzisz,ze wkolo sa inni chorzy/inni walczacy z ZZ,ktorym moze zrobic sie przykro jak wejda na to forum i zobacza,ze ich sie nie wspiera/zapomina sie o nich?:((

Zastanow sie czy sprawiajac radosc jednej osobie nie wyrzadzisz krzywdy wielu innym?:((

gaia

06.10.2005 05:20

Odpowiedz

a moglbys jednak podac adres kliniki jak nie tu to na gg 5880233, jak dla mnie to swietny pomysl.

aniarg

06.10.2005 16:35

Odpowiedz

O 07:20, dnia 2005-10-06 gaia napisał(-a):

a moglbys jednak podac adres kliniki jak nie tu to na gg 5880233, jak dla mnie to swietny pomysl.

No właśnie, Dąbrowskiego czy Reymonta

gaia

06.10.2005 19:01

Odpowiedz

dabrowskiego :)

Ali

09.10.2005 09:46

Odpowiedz
To jest moj ostatni post na tym formu...
Nie musicie juz wysylac kartki!

Aśka

10.10.2005 09:58

Odpowiedz

O 11:46, dnia 2005-10-09 Ali napisał(-a):

To jest moj ostatni post na tym formu...

Nie musicie juz wysylac kartki!

To chyba nie przez pomysł z kartką to wszystko sie stało ;((((((((((((((((((((((((